| ashlee a întrebat:

Ce diferenta de varsta intre frati credeti ca e preferabila intre urmatoarele: 2 ani sau 3 ani?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

La mine sunt 11 intre mine si fratele meu laughing
Eu zic ca se poate si mai bine ca sa le fie mai usor parintilor. Daca cel mare are 4 5 cand se naste al doilea este bine pentru ca ala mai mare cat de cat intelege unele lucruri,merge,se joaca, frecventeza gradinita, mananca singur si poate sa il supravegheze din cand in cand si pe cel mic, plus ca nu mai plange noaptea, poate dormi singur, cumparaturile pentru ei sunt diferite...

| RoyDupuis a răspuns:

Clar 2! cu cat mai mica cu atat mai bine( poate numai in cazul in care baiatul e mai mare decat fata, merge si 3)

| FaraNumePls a răspuns:

Cred că de 2

| Elena9328 a răspuns:

La mine sunt 4 ani. Mă înțeleg super bine cu ea. Însă mi ar fi plăcut pe deoparte sa fie 1 sau 2 pentru a fi in aceași clasa. Sa ne ajutam la teme, etc. Dar pe de altă parte mă bucur că o pot ajuta eu. Fiindcă am trecut și ei îi vine mai ușor să se adapteze. Cunosc persoane care diferența este și de 12 ani. Însă nu e aceași legătură. Îi se pare o pacoste laughing.

| Samariteanul a răspuns:

Cat mai mica pentru ca daca e diferenta prea mare o sa apara neintelegeri de varsta si compotament.Fratele meu e mai mic decat mine cu 2 ani si tot ne deranjam unul pe altul pentru ca e mai imatur decat mine.Incet incet ma intelege, dar mai greu.

| aneliram a răspuns:

Diferenta cat mai mica, 2.

| Unindividn0rmal a răspuns:

Eu zic 3 ani. Se mai ajuta unii pe altii la teme si din astea plus ca ala mic poate sa invete de la ala mare. DIferenta intre mine si sora mea este de 4 ani si ne intelegem bine. Deja peste 4 ani mi se par diferenta prea mare.

| MissMoon a răspuns:

Vârsta contează foarte puțin, se vor iubi și certa oricum.Asa sunt fratii.Cel mai important este sa ai cel puțin unul.

| Madalina_Ionela_1994 a răspuns:

Eu consider ca de 2 ani dar daca e de 3 nu are nimic sa nu fie de 7-8 ani.