| Bombonica_5811 a întrebat:

Ce e de facut atunci cand ai mici certuri cu persoana iubita iar de fiecare data ea zice vreau sa ne despartim.Presupunem ca momentan sunte-ti certati. Tu vrei sa te impaci cu ea(explicandu-i ca gresete ca de fiecare data cand spune intr-una vreau sa ne despartim la cea mai mica cearta), iar ea este de parere ca vrei doar sa o manipulezi pentru a va impaca iar, si tot ea spune nu mai vreau sa ne impacam pentru ca stiu sigur ca dupa 2 luni ne despartim iar.Cum o convinge-ti ca totul va fi bine?

Răspuns Câştigător
| erik a răspuns:

Mda...se pare ca prietenul tau este un tip mai impulsiv si nu cred ca trebuie sa pui la suflet tot ce spune, asta e temperamentul lui, incearca sa-l cunosti mai bine.TOTUSI...nu sunt sub nici o forma de-acord cu asemenea amenintari, asa ca nu-ti recomand sa te desparti de el(nu mi se pare un motiv serios) DAR ca sa-l lecuiesti de vorba asta grea, pune la cale un plan prin care sa-i dai o lectie binemeritata.Idei sunt destule, ia gandeste-te!

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Eu în primul rând nu aş sta cu una care scrie sunteţi şi convingeţi cu cratimă deci nu-mi pot da cu părerea.

| Lora a răspuns:

Nu m-as chinui sa comving o astfel de persoana care l-a luat pe "nu" in brate si nu-i mai da drumul.

| pisoias a răspuns:

Nu mi-as mai pierde vremea. E clar ca tipul nu mai vrea sa continue relatia.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cu ce folos?

| morena a răspuns:

Ti-am mai explicat si la prima intrebare! Trebuie sa te decizi daca asta vrei sa faci toata viata, adica sa-i canti in struna si sa il scarpini dupa ureche ca sa nu mai fie suparat pe tine! Asa e el si tu trebuie sa te modelezi dupa cum bate vantul din directa lui! vei ajunge si tu o cicalitoare ca toate catele iar el va cauta prietene care sa il compatimeasca pentru ca are viata grea cu nevasta! asta te asteapta deci, nu ti mai plange de mila acum cand poti schimba ceva, pentru ca mai tarziu va fi mai greu! vei avea copil si ceva care se poate greu impartii! Si cel mai rau e ca nu vei mai fi tanara si cu sansa sa mai poti sa o iei de la inceput! Acum ce vad eu, e ca nu face decat sa te opreasca sa incepi un nou drum! Stai atenta!