anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e de facut atunci cind ai dat bani cuiva si nu mai vrea sa ii intoarca?

Răspuns Câştigător
| clauss a răspuns:

Urat mi a fost de oamenii astia care le place cand le dai tu banii si cand trebuie sa ti dea, se face ca ploua, s au uita, am patit o si eu si am ramas cu ochii in soare, RUSINE din partea mea, iar revenind la subiect, multumeste te daca reusesti sa ti dea in transe, dar pe timpurile astea oamenii fara caracter prefera sa abandoneze un prieten, decat sa iti dea aceasta suma, am auzit caz care pentru 500 de ron nu mai vorbesc. Cami nu mai ma mira nimic

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu vrea sa-i restituie, atunci singura solutie legala este sa-l actionezi in judecata, daca ai probe ca i-ai imprumutat suma. Poti incerca sa-l determini si pe cale amiabila, prin persoane care au influenta asupra lui. Succes si numai bine!

| Meryem027 a răspuns:

Depinde de ce suma e vorba. Daca e o suma destul de mica, lasa-l in pace.Altadata nu mai vede ajutorul tau si pierde si atentia si prietenia ta. Daca e vorba de o suma mare, vorbeste cu fratii lui, parintii etc. etc. happy Oricum rusine sa-i fie lui si tu nu mai imprumuta bani persoanelor care nu sunt de incredere!

| Saya a răspuns:

Depinde de ce suma e vorba si de situatia financiara a persoanei in cauza dar de cele mai multe ori cedeaza presiunii si restituie banii pentru ca rusinos sa fii datornic.

| cristianorudi7 a răspuns:

Daca are saa iti de-a bani multi e grav, sa nu ii mai dai bani never

| Allabutterfly5 a răspuns:

Poate are un motiv anume pentru care nu vrea tongue oricum ar trebui sa vorbesti cu persoana in cauza si sa-i ceri niste explicatii.
In functie de ce iti va raspunde vei sti ce sa faci; poate ca nu vrea pentru ca nu ii are si ii e rusine sa spuna.depinde de persoana la care ai dat acei bani.
inca ceva... sper ca ai fost clara la inceput ca a fost doar un imprumut din partea ta. poate a inteles gresit.
ideea e sa nu te agiti si sa incerci sa nu judeci de la prima incercare.
si. mic sfat: nu mai imprumuta daca nu esti sigura ca vrei sa faci asta.si atunci cand o faci asteapta-te mereu sa nu mai primesti inapoi ce ai dattongue

| pysycutza20 a răspuns:

Ii scoti de la pers respectiva cu taraita. cate putin. 1 leu 2, 3. 4

| Amelia87 a răspuns:

Sa zicem ca e vorba in jur de 5000 EURO.

| Tudyrcea a răspuns:

5000 EURO un pic c-am mult. Daca ai probe poti sa-l dai in judecata pentru inselaciune si chiar furt pentru ca a depasit termenul limita de imprumut. Daca ai avut probleme cu Parintii/Serviciul poti sa-l / s-o acuzi si de maltratare din culpa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te gandesti ca atata te-a costat, ca sa scapi de ea.de persoana respectiva.mult, putin, nu conteaza.fruntea sus si mergi mai departe. ea pierde.persoana.banii nu sunt un castig obtinuti asa.sant tot o pierdere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sant oameni care atunci cand le dai, le fata vaca.atunci cand trebuie sa dea inapoi; le moare vitelul.

| danielagoldica a răspuns:

SA-ti iei adio de la ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te si bagai un cutit in maxilar pana ii iese lama pe partea cealalta cu dinti cu totwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ooo, ce iute esti de cutit anonime! pentru niste bani? uite cum ne-am pricopsit cu un datornic si un cutitar.

| Lollipik a răspuns:

Ori sa il bati pana iti da si cu dobanda... ori politia (desii ma indoiesc de ea)

| cryna a răspuns:

de acum inklo cred ca pentru a recupera bani nu prea poti face nimic in mod legal dar mnah poa\te ai noroc

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca nu ai cum sa demonstrezi ca i-ai dat, nu ai ce sa faci.

| Parmalat a răspuns:

Daca nu ai probe nu poti sa faci. Am inteles ca e vorba de 5000 de Euro, o suma semnificativa. Sumele semnificative se imprumuta numai cu contract si cu garantii in asa fel incat daca nu sunt returnate la termenul stabilit, garantiile pot fi executate silit.
Dar daca i-ai dat fara contract si fara garantii... poti doar sa spui ca te-a costat 5000 de Euro ca sa scapi de el definitiv.