Persoana/persoanele langa care te simti bine.Care nu incearca sa-ti bage pe gat niste idei si sa iti faca rau incercand sa iti faca bine.Care te lasa sa faci ce iti doresti daca ce vrei sa faci nu are sanse reale si 100% de a te rani.
Nu ma refer la parinti.Cateodata ma simt mai bine langa alte persoane.
Mie nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac, mai ales ca nu vreau sa fumez sau sa ma droghez. Poate doar sa beau.Dar nici aia n-as face-o-n exces dupa ce am avut o experienta neplacuta cu niste alcool destul de concentrat...
Imi place haosul "controlat".Fac chestii spontane si considerate periculoase sau o dovada de inconstienta.Si chesti asta ma enerveaza. Daca eu vreau sa le fac lasa-ma sa le fac, indiferent de ce crezi tu.Nu conteaza ca iti par inconstient.Eu sunt de fapt constient de ce fac si nu ma pun in pericol.
Da' totusi mama nu ar intelege chestiile astea.Ea o tine pe aia cu "nu trebuie sa fi asa" sau "tu esti nebun la cap?"....etc.
Se spune ca este locul unde te intorci intodeauna cu drag, dar si locul unde esti de cele mai multe ori tradat, inselat etc. Cei apropiati te vor dezamagi cel mai des, mai important este sa te intrebi ce reprezinti tu ca individ si sa te intreci pe tine, sa te autodepasesti sa fii tu insuti.
Familie în sociologie înseamnă o grupă în care membrii familiei sunt înrudiți între ei prin legături de sânge sau prin căsătorie. Un alt aspect este importanța economică a familiei, care este considerată celula de bază a societății umane. Familia nucleară (numită si familie simplă) este acea familie compusă din soț, soție împreună cu copiii minori care locuiesc și se gospodăresc împreună. Acesta combinație este considerată unitatea minimală de organizare socială, ea reprezentand nucleul tuturor celorlalte forme de structuri familiale.