Pe primul loc este familia normal... apoi cariera. e important si cariera... pentru mine familia inseamna totul insa crede-ma ca atunci cand eu am nascut abia am terminat facultatea si mi-a fost foarte greu dupa licenta fetita mea avea 10 luni... nu puteam sa merg la lucru desi aveam unde... am sta cu fetita acasa pana la varsta de 2 ani ca am considerat ca e bine, mi-a fost bine nu zic, imi iubesc copilul si sotul, imi place sa fiu casnica insa simteam ca lipsea ceva... imi lipsea munca mea, imi lipsea o cariera... acum ma simt mult mai bine am si familie si cariera mea incepe sa ia contur... nu cred ca un om se poate simti implinit stand numai acasa cu familia iti trebuie ceva... munca ta cu care te poti simti independenta si de ce nu cu care te poti mandri... spunand ca eu am facut asta cu mainile mele...
Pentru mine familia, desi trebuie sa recunosc ca am o cariera frumoasa si tin la ea.
Cel mai important lucru in viata unui om cred ca e familia, iar pe locul doi cariera.(degeaba ai cariera, bani daca nu ai familie,, un suflet alaturi de tine la bine la rau )dar poate fi importante si familie si cariera in viata unui om crede-ma.Eu personal consider familia pe primul loc mai important cu orce pret.
De fapt dupa ce am trimis prima intrebare m-am gandit mai bine si raspunsul meu ar fi cam asa:daca nu ai copii si doar esti casatorit pe primul loc ar fi cariera, daca a venit un copil, familia ia locul carierei.
Familia ar trebui sa fie pe primul loc. Fara familie si fara cei dragi alaturi te simti mult mai gol pe interior indiferent de ce cariera de succes ai sau ai avut.Cand nu mai esti pe val cum se spune nu te mai cunoaste nimeni.Pa cuvant.
Depinde daca intrebi la o femeie in cariera iti raspunde cariera normal dar familia pentru mine e pe primul loc totul vine dupa
Pentru o femeie consider ca ar trebui sa existe o anumita succesiune a celor 2... termini o facultate, iti construiesti o cariera, cand ajungi la un anumit nivel inevitabil incepi sa-ti doresti o familie...gasesti omul potrivit, care daca e intr-adevar potrivit te sustine in cariera...in punctul acesta cariera si familia sunt la egalitate de puncte... apoi vine copilul...cariera trece brusc pe locul doi si copilul e prioritatea maxima... apoi vine din nou un moment in care revii la cariera, iti doresti sa urci...copilul ramane in continuare pe primul plan dar cariera "tine aproape"...
Cred ca m-as fi descurcat mai bine cu explicatiile daca aveam loc de un grafic :-)
In prima faza as spune ca amandoua sunt foarte importante..., dar daca totusi sa fi pusa sa aleg, as alege... FAMILIA.
Cine are o familie frumoasa, stie ce inseamna...
Familia e pe locul 1 (cei dragi k doar ti la ei mai mult k la cariera ma gandesc)
Ce e mai important "familia sau cariera" pentru cine? Pentru nea Marin e mai importanta cariera. Pentru nea Mitica e mai importanta familia. Intelegi?
Amandoua. Si nu trebuie sa ne gandim ca se exclud una pe alta. Acum 2 ani, as fi raspuns fara sa ma gandesc cariera. Dar cand ma uit la mogaldeata de langa mine care are 6 lunite si a inceput sa stea in fundulet si e o minunatie de bebelus, stiu ca am luat cea mai buna decizie de a sta langa el. Si deja stiu ce traiectorie va urma cariera mea cand voi relua activitatea. Privind din exterior vezi in ansamblul.
Pentru mine, familia si cariera merg mana in mana si nu se exclud.
vikusea131 întreabă: