Amandoua. Nu am putut sa ma hotarasc niciodata. Dar de fapt nu trebuie sa alegi, le poti avea pe amandoua.
Amandoua.Dar daca as avea de ales, as alege pe cea care este mai sincera la momentul respectiv.
Poi daca e vorba despre dragostea sau prietenia in familie aleg dragostea in familie. Dar daca este vorba de dragoste intre mine si o fata (spre exemplu) sau prietenia intre mine si o fata aleg prietenia. De ce? Pentru ca din dragoste suferi, dragostea inseamna uneori suferinta. Da, stiu...acum veti zice ca dragostea e cel mai important lucru pe pamant. Sincer a-si alege si eu dragostea pentru ca e un sentiment minunat. Ce am scris mai sus de "Sincer a-si." sunt niste probabilitati, in afara de dragostea pentru parinti care este in medie adevarata in 98 % dintre familii.
Amandoua dar pentru mine e mai importanta dragostea, este mai bine sa ai persoana potrivita langa tine pe care o iubesti si iti poate fi si iubi/a si prieten/a ...parerea mea mie mi s-a intamplat am decis sa numai fiu prietena cu cea mai buna prietena a mea pentru iubitul meu.mai bine sa ai pe cineva langa tine pe care sa il iubesti sa fie alaturi de tine si la bine si la rau decat,, prietenii´´´care nu prea exista.
Prietenia...acum mai nou toti is "indragostiti" dupa cum vedeti in ghilimele.
Prietenia :)...
Dragostea e trecatoare :(.
Pentru mine sunt ambele importante pentru ca in primul rand dragostea iti poate oferi o multime de sentimente placuta care prietenia nu ti-o poate oferi, dar la randul ei prietenia este importanta deoarece cand ai o prietena buna si apropiata in care poti avea incredere o poti intreba lucruri despre dragoste si iti poate oferi sfaturi. Dragostea si prietenia se completeaza una pe alta, nu cred ca as putea trai fara una din ele.
Cred ca nimeni nu ar putea trai fara prieteni sau dragoste.
Eusicamatat întreabă: