| x3Ad a întrebat:

Ce este mai important pentru voi? Dragostea sau prietenia?

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Câte un pic din fiecare.
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Dragostea...pentru ca prieteni nu exista!

| Aiicha a răspuns:

Prietenii.

| oliviaaa a răspuns:

Prietenia si punct.

| Peter28 a răspuns:

Amandoua. Nu am putut sa ma hotarasc niciodata. Dar de fapt nu trebuie sa alegi, le poti avea pe amandoua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia.
Unii ''indragostiti'' de pe aici fac tot felul de ''sacrificii'', renunta la prieteni pentru persoana ''iubita''. Dar cand ajung singuri, au dat de naiba. Cine ii mai invioreaza? aerul?

| PulbereDeStea a răspuns:

Amandoua.Dar daca as avea de ales, as alege pe cea care este mai sincera la momentul respectiv.

| AlexBmxRider a răspuns:

Poi daca e vorba despre dragostea sau prietenia in familie aleg dragostea in familie. Dar daca este vorba de dragoste intre mine si o fata (spre exemplu) sau prietenia intre mine si o fata aleg prietenia. De ce? Pentru ca din dragoste suferi, dragostea inseamna uneori suferinta. Da, stiu...acum veti zice ca dragostea e cel mai important lucru pe pamant. Sincer a-si alege si eu dragostea pentru ca e un sentiment minunat. Ce am scris mai sus de "Sincer a-si." sunt niste probabilitati, in afara de dragostea pentru parinti care este in medie adevarata in 98 % dintre familii.

| denisa123456 a răspuns:

Amandoua dar pentru mine e mai importanta dragostea, este mai bine sa ai persoana potrivita langa tine pe care o iubesti si iti poate fi si iubi/a si prieten/a ...parerea mea mie mi s-a intamplat am decis sa numai fiu prietena cu cea mai buna prietena a mea pentru iubitul meu.mai bine sa ai pe cineva langa tine pe care sa il iubesti sa fie alaturi de tine si la bine si la rau decat,, prietenii´´´care nu prea exista.

| MasterXXL a răspuns:

Prietenia...acum mai nou toti is "indragostiti" dupa cum vedeti in ghilimele.

| ElisaMariaXX a răspuns:

Prietenia :)...
Dragostea e trecatoare :(.

| torzitza a răspuns:

Eu cred ca prietenii adevarati sunt mult mai importanti

| lexy29 a răspuns:

Pentru mine sunt ambele importante pentru ca in primul rand dragostea iti poate oferi o multime de sentimente placuta care prietenia nu ti-o poate oferi, dar la randul ei prietenia este importanta deoarece cand ai o prietena buna si apropiata in care poti avea incredere o poti intreba lucruri despre dragoste si iti poate oferi sfaturi. Dragostea si prietenia se completeaza una pe alta, nu cred ca as putea trai fara una din ele. big grin

| AlexBmxRider a răspuns (pentru lexy29):

Cred ca nimeni nu ar putea trai fara prieteni sau dragoste.

Întrebări similare