anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este mai important pentru voi? Familia sau celebritatea? Dati-mi cateva argumente.

8 răspunsuri:
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Familia.
celebritatea poate trece, pe cand familia va ramane intotdeauna alaturi de mine chit ca am imbatranit sau nu mai sunt cautata in domeniul care ma facuse celebra.a fost alaturi de mine din primele mele secunde de viata, m-a iubit si ajutat si datorita sprijinului lor, am putut deveni celebra. Fara familie si fara cei dragi alaturi te simti mult mai gol pe interior indiferent de ce cariera de succes ai sau ai avut

| roxaa15 a răspuns:

Familia.de ce? deoarecei familia iti este aproape cand iti e bine dar si cand iti este rau, deoarece in sanul familiei vei gasi dragostea adevarta si neconditionata. Celebritatea, azi te urca pe culmi iar maine s-ar putea sa dea cu tine de pamant de nu te mai aduni si atunci tot familia va fi langa tine

| nicolici a răspuns:

Depinde cat de mult iti iubesti familia, si cat de mult vrei sa fii celebru/a

| DaniiWtf a răspuns:

Famila. De ce?
Foarte simplu. Daca ajungi celebru este calr ca cineva te-a sustinut, adica famila, in primul rand.
In al doilea rand cine ti-a dat viata, cine te-a invata tot ce stii acum, de la cine primeai in fiecare an de Craciun si de Paste cadouri, de la cine altcineva daca nu de la familie?
Celebritatea nu este eterna. Cand ais a aczi, parintii si cei din familie o s ate sprijine din nou.

| JungleHell a răspuns:

Familia este mai importanta, celebritatea poate sa vina si atunci cand ai familie. Nu trebuie sa stai fara familie si sa alegi celebritatea.

| groaha a răspuns:

Copii...

| Oliiviiiia a răspuns:

Familia deoarece cand ai fost mic/mica intot deauna te-a ajutat si te-a iubit familia.

| promweb a răspuns:

Familia este pe primul loc daca ai avut o crestere sau ai o crestere in ea.(profesionala cat si reala).
De multe ori "e-ul tau" e bine sa nu il asculti pentru ca sa poti sa analizezi mai bine situatiile.