| lumi27 a întrebat:

Ce este mai importanta o relatie sau prietenii?

Răspuns Câştigător
| BeautyOfWeb a răspuns:

Dupa parerea mea prietenii, dar daca ai prieteni adevarati nu ti-ar cere sa renunti la relatie, iar daca persoana de langa tine te iubeste cu adevarat nu ti-ar cere sa renunti la prietenii tai.
Sper ca te-am lamuritwinking

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai important e sa ai bani ca sa traiesti un servici bun si restul depinde de tine, eu zic ca nu mai au valoare chestiile legate de dragoste si amicitie, macar sa fie un om bun de baza prieten la bine si la rau.

| mona a răspuns:

Daca e una serioasa atunci relatia e mai importanta

| Minks a răspuns:

Amandoua lucrurile sunt la fel de importante. Important e sa nu le amesteci, nici prietenii sa nu se amestece in relatie si nici invers.

| Dariusuu a răspuns:

Nu pot să îți răspund la întrebare deoarece depinde de la caz la caz.
Dacă sunt prietenii falși, de ce ai avea nevoie de ei?
Cred că ambele sunt la fel de importante cât timp este ceva serios.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca prietenia-cea adevarata-e mult mai importanta decat o relatie care nu are completa certitudine ca va ramane la fel in timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Prietenii şi aceia să fie prieteni de calibru.
Te pup!

| pci27 a răspuns:

Http://dli.ro/relatiile-intre-membrii-familiei.html

Sper să găsești răspunsurile dorite.

| Rooksee a răspuns:

Cand esti mic prietenii sunt mai importanti cand cresti devin relatiile.

| kiduţa18 a răspuns:

Dacă ai prieteni adevăraţi, nu merită să-i laşi pentru o relaţie. Acum, depinde ce fel de persoane îţi sunt prieteni şi ce fel de iubit/ă ai.

| Georgi2011 a răspuns:

Spun din inima ca prieteni sunt mai importanti ...eu zic asa ca o prietenie poate tine toata viata dar o relatie se poate termina si dupa 1 saptamana!
Nu merita sa iti parasesti prieteni pentru o relatie!

| PsychologyCupid a răspuns:

Acum 5 zile, ti-as fi zis ca relatia, acum sad sincer nu stiu ce sa-ti spun. Poti sa-ti asumi un risc sa te izolezi de prieteni, sa vezi cum merge relatia.

| Angelaaa a răspuns:

Depinde ce relatie ai (cat de serioasa) si ce fel de prieteni ( cati sunt cu adevarat) eu oricum as alege relatia.

Întrebări similare