Ascultă muzică, distreaza te cu alti prieteni, uita-te la seriale, la filme, joaca-te jocuri pe telefon laptop/PC, citeşte cărţi, găseşte alte ocupaţii, învaţă lucruri noi, găteşte, in principiu fă altceva şi fa ce îţi place. Pierde timpul, vorbeşte cu cineva cu care ss îţi facă plăcere. Dorul trece daca nu il bagi asa mult in seamă (ştiu ce vorbesc, tata pleacă in străinătate de aprox 10 ani si m-am obişnuit cu ideea demult) asa ca nu are rost sa pierzi timpul cu dorul.
Sa te focusezi pe altceva ce-ti tine mintea ocupata!
Citeste carti, invata, urmareste filme, fii ocupata tot timpul si nu vei mai afce o obsesie din dorul catre cineva.
Ia încearcă să fii atentă la orele de română măcar, cu toată depresia aia a ta poți să o faci.
Dorul nu trece dacă chiar ai iubit o persoană(deși vorbind așa ușor de depresie asta mă face să cred că ești superficială). În fine. Poți învăța să trăiești cu dorul fără ca acesta să te afecteze în activitățile pe care le faci zilnic. Asta ține doar de psihicul tău. Dacă chiar vrei să faci o activitate ce îți face plăcere, asta te va ajuta căci îți va ține mintea ocupată și concentrată pe altceva.