| Anahiteamo a întrebat:

Ce fac cand am prieten si eu au renascut sentimentele mele pentru fostul? Fostul acum nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, a inceput asa dintr-odata, caci noi eram amici. Ne ignoram si mi-e foarte dor de el. I-am scris, dar mi-a ignorat mesajele. Nu raspunde. In acelasi timp nu vreau sa il pierd nici pe actualul. Complicata situatie, stiu. E greu. INSA CE FAC? Dau funda! happy

8 răspunsuri:
| D4rKEagle a răspuns:

Incearca sa stai pe langa fostul ca sa il faci prieten bun cu tine.

| HailSithis a răspuns:

Lasa-i pe amandoi, si gaseste o dragoste adevarata.

| halogen001 a răspuns:

Daca nu te-ai inteles bine cu primul, sunt slabe sanse sa va intelegeti din nou. Oricand situatia care v-a facut sa va despartiti se va putea repeta. Prietenul actual daca e bun, poti ramane cu el. happy

| Даиана a răspuns:

Eu zic sa ramai cu actualul...pt ca tu ai sp ca fostul nu iti mai da atentie, deci lasa-l!

| bexhetialexandra08 a răspuns:

Hei si eu am trecut prin aceeasi situatie si eu cred ca daca tia revenit sentimentele fata de fostul asta nu inseamna ca si el are aceeasi sentimente daca te ignora inseamna ca numai insemni nimic pentru el si cat despre actualul mai bine stai cu el incearca sa il iubesti daca nu reusesti si nu poti avea sentimente pentru el mai bine il lasi decat sal ranesti si pe el happy

| bexhetialexandra08 a răspuns:

Hei daca inca mai il iubesti pe fostul asta nu inseamna ca si el te mai iubeste vazand ca te ignora eu zic sa-l uiti si cat despre actualul incearca ca il iubesti daca nu reusesti mai bine il lasi decat sal ranesti happy

| grab a răspuns:

Ramai cu actualul si incearca sa iti omori incet obsesia pentru fostul. in cazul in care inca te mai iubea sau te-a iertat ca l-ai parasit ar fi sarit imediat in combinatie. dar din moment ce te ignora cum poate el mai bine, lasa-l in pace si mergi cu ce ai inainte.

| SkyPilot a răspuns:

Nu e greu, e foarte clar.
Indiferent de sentimentele tale (neimpartasite se pare) relatia cu fostul nu va mai fi ce a fost. E ca un bibelou scump spart si lipit prost.
Pentru actualul este clar ca nu ai sentimentele care sa mentina o relatie.
Concluzia: nici unul din ei, renunta la ambii si cauta pe cineva pentru care sa ai sentimente sincere.