| cocoliba a întrebat:

Ce fac daca am aflat ca baiatul de care imi place o place pe prietena mea cea mai buna?

8 răspunsuri:
| Wukii a răspuns:

Nimic.
Dacă voiai să fii cu el, ți-a expirat timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei baietii se dau in proportii ingrijoratoare la cea mai buna prietena a iubitei, se intampla frecvent si aproape oricui.

Dar tu ce naiba ai? Cand cautam printre lucruri prin casa, acum ceva minute bune, ma gandeam exact fara sa vreau, la aceasta explicatie, la ceea ce scriu acum, si asta inainte sa pui intrebarea...pff

In fine, gaseste-i prieten amicei tale si fa-o sa pastreze distanta, si nu te baza pe ea, uneori si amicele din razbunare, ori pentru ca celor mai multe fete le plac baietii din relatii, se pot intalni pe sub ascuns.

Ajuta-l sa-i descopere partile negative, dar atentie, nu cauta sa introduci vorbe mincinoase, mai tarziu se afla si pici la mijloc ca si cum ai ceva impotriva fericirii lui.

Continua sa mai intrebi...

| ShadoWCrist a răspuns:

Lasa-l ..Mai sunt si alti barbati.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Te indragostesti de altul.

| Ritsuko a răspuns:

Nu ii poti schimba tu sentimentele, si nici nu o poti tine pe prietena ta in lesa.

| Wukii a răspuns:

Nimic.

| methodmen a răspuns:

Depinde,daca crezi ca poti sa-l tii linga tine lupta-te daca nu da-i vant.

| LoveYou7784 a răspuns:

Nu prea poți face nimic decât sa încerci sa îl uiți pe el și tot ce îți amintește de el ..nu îi poți spune inimii pe cine sa iubească dacă el a ales-o pe ea nu prea ai ce sa faci.