Ei te plac pe tine?
daca da, atunci PE NICI UNUL
daca iesi cu unul, ceilalti se vor ofusca si o sa se sparga, gasca, DE TOT, apoi ala cu care iesi, s-ar foarte putea sa se ofuste pe tine si sa te lase
Pe ala mai ingrijit ..cu unghiile taiate si papucii curati si curat in urechi restul is sobolani de strada
Am așteptat un an sa vad care e cel mai ok dar nu pot alege, e vina mea nu a lor, eu sunt prea atașabilă
Clasic!
In primul rand vezi care te-ar putea place înapoi,care te-ar face cea mai fericita, fi sigura ca baiatul respectiv nu a pus ochi pe alta femeie. Daca nu poți alege, continuă sa fiti prieteni si daca in viitor un baiat va face primul pas, poate iese ceva. Daca ești tânără, cel mai probabil relația nu va tine, e ceva de distracție, de experiență (o spun din experiența)dar cine știe, incercarea moarte n-are!
Nu trebuie sa faci nici o alegere. Lasa lucrurile sa decurga de la sine si la un moment dat poate o sa ai o apropiere mai mare cu unul dintre ei. Nu lua decizii pe graba si gandeste-te bine. Mai ales ca sunteti un grup si daca esti cu unul dintre ei si apoi va despartiti s-ar putea sa fi data la o parte de restul.
anonim_4396 întreabă:
Petra03 întreabă: