| TormentOfSins a întrebat:

Ce facem atunci cand noi oferim totul si nu primim decat farame inapoi?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Corect ce spui, perceptia in dragoste difera de la o persoana la alta!

10 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Aduni faramele pana cand obosesti! Urmeaza pasul doi:revolutia in dragoste!

NOname
| NOname a răspuns:

La un moment dat te saturi si incetezi sa mai oferi. Doar nu vrei sa pici mereu de fraier... Totul are o limita...

| mgtow a răspuns:

Pt ca lumea e curva si nu apreciaza bunatatea jumatatii sau a amicului si profita de el pana cand nu mai poate si cand nu are bani ii intoarce spatele.

| morena a răspuns:

Si cateodata chiar ne multumim, si cu atata!happy Ce putem sa facem? Chiar nimic, si sa speram ca totusi e bine si asa! Vorba aia,, La-s ca-i bine si asa rau!''

| ταξιδιώτης a răspuns:

Ce facem...nu ne ramane decat sa tratam cu indiferenta pe cel\cea care asteapta doar sa primeasca fara a oferi nimic sau prea putin in schimb, altceva nu merge aplicat.

| doctorita a răspuns:

Buna am citit raspunsurle la intrebarea ta si sincera sa fiu nu sunt de acord, eu cred ca atunci cand oferi ceva intr-o relatie si nu iti este oferit nimc inapoi atunci imi cer scuze sa zic dar nu ai stiut sa alegi si ar trebui sa incerci sa mergi mai departe cu speranta ca aceia sau acela nu va ramane nepedepsit

| TormentOfSins explică:

Se poate sa fie vorba si despre faptul ca asa a fost creat(a) ca isi exprima iubirea in alt mod decat ne asteptam noi sa primim exact ceea ce oferim si noi. Daca esti iubit prin simplu fapt ca este prezenta(a) in viata ta ca prezenta ei te face sa simti ceea ce numesti iubire. Nu poti spune ca toti iubim la fel ca avem aceleasi sentimente sau ca ne exprimam in acelasi mod in care astepti. Spun ca e posibil sa fii la fel de mult iubit(a) dar in alt mod decat ti-ai imaginat tu.

| TormentOfSins explică:

Inca astept raspunsuri

| saddasdasdad a răspuns:

O afacere proasta in care iesim sigur in pierdere si suntem constienti de asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca nu am oferit totul benevol ci ne-am asteptat la o eventuala plata... Daca tot spui ca "oferim"ce naibii sa te simti aiurea? Fii in al 9-lea cer ca a fost cineva sa-ti primeasca oferta. V-ati timpit cu totii.