(Am mai scris odata raspunsul acesta insa mi-a dat eroare de conexiune si nu cred ca a aparut)
Asa e, oamenii se schimba cu timpul, fie in bine, fie in rau.
Si eu ma intreb uneori : dacă un om ar şti când produce un rău, l-ar mai produce? dacă tot l-ar produce, ar mai fi vreo şansă ca acel om să ţină la tine? dacă acel om ţine la tine, ţi-ar produce vreun rău?
Eu cred ca ar trebui sa ii spui ce gandesti, ce ai pe suflet(daca nu ai facut asta deja). Cel mai probabill o influenteaza anturajul, prieteni, spun asta deoarece am si eu o prietena cu care am fost certata o perioada buna de timp. Ea se schimbase, se schimbase mult datorita unei prietene care o influenta negativ.Pana la urma si-a dat seama ca eu ii vreau binele, ca eu ii sunt adevarata ei prietena si s-a intors la mine iar eu am primit-o cu bratele deschise pentru ca tin foarte mult la ea.Pana in prezent nu ma mai dezamagit si sper sa nu se intample asta...
Ar trebui sa nu-i mai consideri prieteni si sa cunosti alte persoane care cu adevarat merita.
Cam asa ceva...nu sunt prieteni. dar pot avea motive intemeiate ca sa va ascunda ceva. dar sa te dejamageasca(daca nu e intentionat atunci->a gresi e omeneste)dar intentionat...sunt profitori.imi pare rau daca ai patit asa ceva, sper sa nu ti se (mai)intample:-(si eu am patit-o de mai multe ori si nu m-am "invatat"
Sunt dezamagita de mine, nu de ei.Insa rar mi s-a intamplat sa fiu dezamagita de prietenii. Din pacate, eu ii dezamagesc mai des decat ma dezamagesc ei pe mine.Stiu asta
Renunt la ei.Prietenii nu trebuie sa te dezamageasca sau sa iti ascunda ceva.
Chiar ca nu se mai pot numi prieteni...
Eu aflu de la altii care sunt"prietenii" mei. ii pun sa se mai intereseze.
daca fac asa o adunare nu am niciun\nicio prieten\prietena adevarata in prezent.
Daca iti ascund un lucru pentru a nu te rani e altceva insa totusi si in acest caz consider ca e mai bine sa spuna adevarul orice s-ar intampla... Cel mai probabil daca un prieten m-ar dezamagi as fi mai dezamagita eu de mine decat de el pentru ca nu am stiut sa-mi aleg prietenii cum trebuie.
Eu mereu mi-am ales prietenii cu grija. Dar s-au schimbat. Eu nu prea agreez persoanele cu fite. Mai ales cele care au fite de 2 lei si vor sa atraga atentia. Am 2 prietene foarte bune cu care am o legatura stransa. Dar una dintre ele s-a schimbat. Mult. Nu as vrea sa renuntz la ea dar nu mai stiu ce sa cred, ce sa fac. :->
Pai inainte aveam prietene care numai prietene n le puteai numi ma barfeau pe la spate se foloseau de mine ma faceau de ras daca veneam imbracata cu niste haine mai misto decat in mod normal sau mulata ziceau ca o fac pentru baieti ceea ce eu n am nici o legatura ca eu n le am cu baietii, imi cereau diferite lucruri si erau suparate pe mine din cauza unui baiat le spuneau profesorilor tot ce facem. recunosc aveam, prieteni adevarati dar erau departe unul in alta tara iar altul in alt oras erau tot ce imi puteam dori dar nu prea vorbeam cu ei erau departe si n erau langa mine atunci cand am avut nevoie. asa ca vara trecuta am spus gata am inceput sa vorbesc cu o colega din clasa aveam nelimitat si vorbeam cu orele astfel mi-am facut 2 prietene noi veneau la mine ne distram erau mai nebunice. la o petrecere un dintre fostele mele prietene mi-a facut o faza eu am iesit afara ca era o manea iar nmie nu imi plac manelele si afara a iesit si acel baiat adica era iesit de mul eu ma plimbam pe acolo si asteptam sa se termine. dupa au pus o melodie a cantaretului meu favorit si am intrat si ea s-a tipat in gura mare ca dc am iesit daca a iesit el trebuia sa ies si eu tot tacamul... mi-am luat prietenele desi ele vroiau sa mai stea si am plecat dupa cateva minute ma suna un baiat din partea acelei fete sa isi ceara scuze dar eu nu le-am accept dup ceva timp imi cere a doua sansa i-am zis ca nu sunt suparata pe ea dar nu va mai fi nimic intre noi(ca prietene ma refer) si intr-o zi am luat-o pe ea sa merg pana undeva si acolo sa uitata la pozele din telefon cu noi si m-a intrebat cum de am devenit prieene cu fata trista mi-am dat seama atubnci ca ii pasa cu adevarat. si am facut in felul urmator am acceptat in continuare sa fie prietena cu mine dar intre mine si prietenele care au fost cu mine la greu nu s-a schimbat nimic. n stiu cat de mult isi dau seama cum a fost pentru mine sa fiu pe ultimul loc intre ele dar acum cert este ca itre noile mele prietene suntem egale. sunt prietene pe care mi le-am dorit.eu mam ales cu prietene mai multe, si tot ce a trebuit sa fac sda plec de la petrecerea aceea fara sa fac scandal iar ea s-a simtit vinovata. mai tarziu am aflat ca de fapt nu la initiativa ei a facut scandal a pus-o alta fata care o contoleaza. si i-am explicat sa nu se mai lase controlata asa ca nu va avea nimic de castigat tot mcu gura mare a ramas dar se mai abtine. si acum le pot controla destul de usor in mai multe sensuri. in fine iti spun un lucru nu PUNE LA INIMA CI LA CREIER vei avea numai de castigat foloseste apoi impotriva lor uitate mai atenta in clasa si iti vei gasi o prietena sincera nu fa discriminari daca nu iti poate aduce beneficii cum ar fi la note saualte chestii ca mai sunt unele persoane care au pretentii la note sa le ajute... doar interes! sper ca intelegi am scris repede si am mai gresit la gramatica. daca nu ai pe cine sa iti faci prietene nu e atat de greu fara ai familie rude zile ca prietenia pe care o aveti nu e prietenie se coporta urat si spune-le ca nu mai vrei sa fii prietena lor daca tii la ele atat de mult desi teu ranit nu le baga in seama stii u faza cu creieru si inima e mai sigur asa u invata (banuiesc ca esti la scoala) si fale invidioase
Ce sa fac? Nu ii mai pot numi prieteni
Cel mai bun lucru este ca data viitoare sa ai mai multa grija cand alegi un prieten
Raspunsul de mai sus nu e complet l-am modificat dar nu stiu dc n lau scris.in fine continuarea era nu PUNE LA INIMA CI LA CREIER vei avea numai de castigat foloseste apoi impotriva lor uitate mai atenta in clasa si iti vei gasi o prietena sincera nu fa discriminari daca nu iti poate aduce beneficii cum ar fi la note saualte chestii ca mai sunt unele persoane care au pretentii la note sa le ajute... doar interes! sper ca intelegi am scris repede si am mai gresit la gramatica. daca nu ai pe cine sa iti faci prietene nu e atat de greu fara ai familie rude zile ca prietenia pe care o aveti nu e prietenie se coporta urat si spune-le ca nu mai vrei sa fii prietena lor daca tii la ele atat de mult desi teu ranit nu le baga in seama stii u faza cu creieru si inima e mai sigur asa u invata (banuiesc ca esti la scoala) si fa-le suparate pe ele
sper ca o sa treci peste asta
Practic ar trebui sa stai cu ei de vorba despre problema aparuta si sa o rezolvati amiabil. O seara buna www.SuperBani.ws
Imi ascund poate pentru ca nu vad ei de cuviinta sa mi zica si ma dezamaesc poate ca eu am asteptari prea mari de la ei(asta e varianta buna)Daca comunicati probabil ati ajunge sa stiti ce e in neregula si e posibil sa ti treaca supararea sau dezamagirea... iar daca in timp chiar prietenia se pierde, gandeste te ca de fapt nu era sa fiti pritene(i). universul face alegerile lui naturale.vezi partile bune ca ele mereu apar!
Cum a sp si Anna! sunt si eu in aceeasi situatie Am avut o prietena foarte bunaaa, dar dupa ceva timp si-a facut un prieten[iubit] el era vay d el fuma se droga si nu peste mult timp a intrat si ea in anturajul lui : fumeaza s. a deci cand am auzit nu`mi venea sa credd... mai ales ca eu eram certata cu ea in timpul ala cred ca de 1 an si nu mai puteam sa-i dau sfaturai s.aEram certate din cauza lui pentru ca el nu o lasa sa mai umble cu mine pentru ca vedea ca eu tot ii bagam in cap ei sa-l lase pentru ca o baaga numai in belele si de la un timp el si-a dat seama de asta si nu i`a mai dat voie sa umble cu mine a ajunsss in ultimul hal nici nu`mi vine sa cred.mai ales ca noi2 eram inainte ca si surorile si eram si foarte cumintzi si nu intram in anturaje deas`tea dar acum degeaba nici nu stiu la ce sa ma mai astept
abcdc întreabă:
anonim_4396 întreabă: