Trebuie sa va re-inventati, up-datati, modificati vechile chestii care nu mai merg, incercati si pozitii noi, mai sportive, discutati sincer despre tot ce va nemultumeste, si treceti la masurile ce se impun!, etc...
Soft Cristi... "Cine cauta, gaseste!" >>> Bafta!
Intr-o relatie trebuie sa incercam sa fim mereu ca o carte deschisa. Mereu deschisa, dar intotdeauna la alta pagina. Ca o carte fara inceput si fara sfarsit... Fara coperti... Aceasta este arta de a invinge.
Avem grija sa nu apara, intotdeauna avem surprize unul fata de celalalt.
Parerea mea ca deseori daca doua persoane nu se casatoresc, apare monotonia, pentru ca nu exista perspectiva. Deci daca nu sunt casatoriti, se casatoresc, isi fac o groaza de planuri, se pun sa le implineasca, apar si puiutzii si se uita de monotonia cand nu puteai intrevedea ce va fi peste 10 ani.
Unde n-ar da Domnul sa am si eu o relatie, cu o fata care sa merite dragostea mea si eu pe a ei...
N-ar aparea monotonia.
Si de ar aparea, as invata sa cant mai mult, as invata-o si pe ea chitara, activitati, drumetii, orice numai sa fiu cu ea si sa simt ca o iubesc.
Daca ar aparea, am face lucruri impreuna, am invatat ceva nou impreuna, orice ce ne poate uni mai mult si care sa dea un "refresh" relatiei.
Cand apare monotonie e nevoie de o schimbare, iar aici cel mai important lucru e comunicarea.Incercati sa vorbiti despre ceea ce va place si ce ati dori sa faceti impreuna si faceti acele lucruri.Eu am depasit de curand o perioada de monotonie in rel mea si nu pot sa spun ca am facut-o prin cele mai bune mijloace(adica au fost certuri ...ne-am despartit, ca pana la urma sa ne dam seama ca trebuie sa fim impreuna ca sa ne fie bine si ne-am impacat.)Deci pot spune ca desi nu am trecut cum trebuie prin acea situatie mi-am dat seama ce ar fi trebuit sa fac ca sa evit toate certurile si neplacerile din acea perioada.
Sincer.si eu in momentul asta in rel mea este o monotonie mare si nu stiu ce sa fac. buna intrebare.
Impingeti actiunile aoroase la extrem
jocuri erotice, copiati tiluri de mancare mai sofisticate, fiti cat mai exibitionisti...eu asa as face
Daca apare monotonia, e nevoie de a treia persoana. Acum depinde, ce pozitie o sa ocupe.
cioko19 întreabă:
Anonima10002003 întreabă:
aurycutza întreabă: