| Lightrose a întrebat:

Ce faceti cand voi ajungeti sa iubiti mai mult decat este cazul si persoana pe care o iubiti nu va poate iubi la fel de mult precum o iubiti voi? De exemplu:eu il iubesc enorm pe iubitul meu si pentru mine el e tot dar el nu ma iubeste la fel.Isi doreste o familie cu mine, a renuntat la prieteni pentru mine dar parca e ceva...eu fac mai multe sacrificii pentru el decat face el pentru mine.Sentimentele mele sunt mult mai profunde decat ale lui! Adica eu ma multumesc sa stau la el in brate si atat(indiferent de cat timp a trecut de cand nu am mai facut dragoste)dar el nu; pentru el e important sa facem si dragoste.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Niciodata intr-o relatie nu tii socoteala cat dai tu si cat da el. Atunci nu e relatie de dragoste, ci de afaceri. Tu dai tot ce poti si primesti cat ti se ofera. Atat si nimic mai mult. Eu chiar cred ca sentimentele tale sunt extrem de superficiale, ca vrei doar o relatie de genul eu iti dau si tu imi dai macar tot atat. Asta inseamna egosim si superficialitate. Daca sentimentele tale ar fi atat de puternice, te-ai gandi mult mai mult la necesitatile lui si nu la alte tale. pana la urma, in iubire, conteaza celalalt, nu tu. In iubire, esti fericit fiindca oferi neconditionat, nu fiindca primesti. Ceea ce primesti tu il face fericit pe el, asa este normal. Si daca el este fericit, tu, daca il iubesti, esti automat fericita.

4 răspunsuri:
| RobertTmroo a răspuns:

Fiecare persoana iubeste pe masura puterilor, pe cat e de capabil sa o faca..., acum la fel fiecare dintre noi decidem daca este suficient pentru noi sau daca nu este suficient, daca suntem fericiti precum ne dorim sau daca ne dorim mult mai mult, cam asa ar trebui sa te gandesti, fara sa compari dragostea oferita de voi unul altuia, oricum cand ceva te doare, te framanta, asta inseamna ca esti nemultumita, ca ceva nu e precum ai vrea tu sa fie, deci cea mai buna solutie este sa ii spui si lui ce a ce te deranjeaza, ce iti doresti, si cu timpul te vei gandi si vei decide daca comportamentul, dragostea lui e suficienta pentru tine ca sa faceti o familie impreuna sau daca e prea putin...
Legat de sacrificii..., asta nu stiu daca e ok, acum depinde ce sacrificii, daca te referi la prieteni, ei bine e de inteles ca nu se mai vede cu prietenii asa de des ca si inainte, dar sa renuntati amandoi la prieteni, la iesiri in oras cu cei dragi, asta nu e in regula, dar voi decideti si stiti ce e mai bine pentru voi.
Multa intelepciune in toate sa aveti happy!

| xAndraax a răspuns:

Inseamna ca este nehotarat. incerca sa vorbesti deschis cu el despre sentimentele tale. Orice sacrificiu este bun intr-o relatie atata timp cat nu se simnte obligat sa o faca dar nu uita chiar daca il iubesti, iubirea nu inseamna numai dragostewinking

| lindemona a răspuns:

Buna,

In primul rand, nu cred ca am putea spune daca te iubeste sincer sau nu. Asta doar el poate sti.
In al doilea rand, in viata fa tot ce poti si niciodata sa nu regreti ceea ce ai facut, ci ceea ce puteai sa faci, si nu ai facut!
Si eu am catoadata senzatia ca eu ofer mai mult decat primesc, iar prietenul meu la fel. Sunt unele lucruri pe care vedem cand le oferim noi, insa nu vedem cand le primim. Poate cateodata cel de langa noi e suparat, are probleme, dar cand ne vede trist zambeste, ca sa ne inveseleasca. Nu mai numara cat dai si cu cat mai mult sau mai putin primesti tu. Mai bine vorbeste cu el deschis despre lucrurile astea. Intreaba-l pe el de ce este mai important pentru el sa faceti dragoste.
Asta era si in relatia mea la inceput, insa am vorbit cu prietenul meu si mi-a spus ca simte dorinta de a ma tine in brate, a ma avea langa el, sa ma simta. Si atunci cand ii spun ceea ce ma doare, ceea ce as vrea sa faca si nu face, mereu imi explica de ce si cateodata este fara sa vrea. Insa totdeauna e mai bine sa vorbiti deschis despre lucjrurile acestea. Altfel nu aveti cum sa fiti multumiti. Nu veti putea ghici mereu ce isi doreste celalalt.

O saptamana frumoasawinking

| X a răspuns:

Totusi esti putin egoista daca tu ai facut eforturi mari pentru relatie si el la fel de ce vrei mai mult? Pentru baieti sexul inseamna jumatate din relatie atunci ajungem sa va pretuim cu adevarat sa ne gandim cum sa facem sa va simtiti cat ma bine mai confortabil sa nu va plictisiti.Ai putea incerca sa i spui ca vrei mai mult de la aceasta relatie insa nu vei obtine mare lucru, nici sal refuzi nu prea poti tot cu vorbitul o rezolvi!