| Kámέℓíá a întrebat:

Ce faceti momentan?happy.love struck ca sa ma ajutati cu un sfatlove struck.eu si prietenul meu suntem impreuna 1 luna jumate, dar ne cunoastem de 1 an.si am vrea sa trecem la alta etapa adica[sarut, imbratisari, tinut de mana]si la ama2 ne e rusine, si eu vreau sa-l las pe el sa faca primul pas! oare cand il va face cu rusinea lui cu tot?

Răspuns Câştigător
| mafka a răspuns:

Pai asta nu se stie.dar trebuie sa vorbesti mai mult cu el despre voi doi.sa va spuneti cuvinte frumoase e.t.c.si dca el e tot asa de rusinos(oare mai este el barbatul aicia?)nu-i nici o greseala daca ai sa faci si tu primul pas.doa va cunoasteti de atita timp! va oresc sa va iubiti in continuare si sa fiti fericiti, cu pupici si imbratisari!:*

3 răspunsuri:
| SwEeTGiRlScHwUnGgAnKy a răspuns:

Buna Camelia.eu cu prietenul meu suntem de luna trcuta pe 20 impreuna si in seara caeia ma culaseram cu ei si ma chemasera mama sa mananc, si plecase si el acasa. iar a 2 zi ne tinea de mana si ne mozoleam.Incearca sa gasesti un moment bun ca sa-l pupi odata si te asigur ca dupa aia o sa va pupati mereu.asa am facut si eu... Sper ca ma fost de folos...

funda?

| GuitarFly a răspuns:

Daca ii e rusine inseamna ca poate nu vrea sa fiti decat buni prieteni ori ii e frica, ca daca de ex. te saruta poate nu-ti va mai placea de el zic si eu asa fa ce crezi tu, spune-i ce simti si chestii...succes :*

| brandiburu a răspuns:

Bucura-te ca nu e badaran.
Poti prelua tu initiativa, nu vei muri, crede-ma. Daca ii dai semnalul ca "se poate si mai mult" sigur o sa se schimbe niste lucruri.