Pai... stau pe calculator, dau sms-uri , ma duc la mall sau la film cu prietenii, merg in parc cu rolele, ascult muzica , fac poze... etc
Bună.
Nu prea mai am timp liber și atunci când am fac plimbări sau dorm.
Pa, pa.
Fac activitati care imi fac placere.
Merg la inot, la cinema, ies in oras, la o pizza, ies cu prietenii, merg in parc, ma joc cu bebeii , ma uit la filme indiene, citesc, merg la fitness, etc.
Ce-i ala?¿? eu cand am putin timp liber il perec pe TPU, ma relaxeaza. tu probabil esti mia tanara si ai o multime de timp liber: cauta-tu un hobby, mergi la plimbare cu prietenele, fa curat in camera, ajutati parintii cu treburile casnice, citeste o carte, joaca un joc.
Stau alaturi de iubitul meu, imi pierd vremea pe net, vorbesc cu prietenii, fac poze...
Ma uit la tv, citesc, ma joc, ma plimb, ascult muzica. Cand am timp liber, in ultima vreme nu prea mai am.
Ies cu prietenii, citesc, merg la cumparaturi, ma uit la filme, navihez pe net, ma plimb... multe
depinde cine e prin preajma mea si ce idei imi vin
Stau cu iubitul meu:X, afara cu prietenii, in parc, la inot mai nou:X:X:X, pe net (mess), in balansoarul din curte la aer curat:X, ascult muzica, ma plimb cu rolele etc
? ce fac eu in timpul liber? ce imi trece prin cap in momentul respectiv? ce imi place? pot sa fac orice vreau cu timpul meu liber
ForbiddenLove întreabă: