| Fatimmma a întrebat:

Ce faci atunci cand acea persoana ce o iubești își bate joc de tine? Iti vine sa mori si sa iti bagi p.a in ea de viata.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte simplu ce ai de facut: te desparti de ea!

| Freya1 a răspuns:

Pai dacă nu va mai intelegeti te despărți.O data ce cineva își bate joc de tine, bănuiesc ca și sentimentele tale pentru persoana respectiva dispar încet.

| sammie a răspuns:

Nu o mai bagi în seamă, simplu.

| Continchiscontsters a răspuns:

Cu toți știm ce avem de făcut nu este nimeni sa nu știe răspunsul la întrebare haide sa nu fim falși și sa mințim și mai este și un Adevăr ca cu toți știm ca nu prea avem multe de făcut căci tot pe ei îi iubim cu Adevărată tot pe el sau pe ia o iubeștii cu Adevărată asa ca întrebarea ta este una foarte dificilă și simpla în același timp.

| Continchiscontsters a răspuns:

Nimeni nimeni absolut nimeni nu ar vrea sa sufere și sa fie bat jocorit nimeni absolut nimeni da cei ce fac asta Dumnezeule nu închide ochii din chiar de tu poate ierți ca o iubești cu Adevărată îl iubeștii cu Adevărată da el vede ce este în ei cu Adevărată ce zace ce se afla cine sunt ei cu Adevărată poți fi mințit jucat pe deget dar cu el nu merge astea știe foarte bine ce zace în ei în fiecare parte cu Adevărată. El vede Adevărul el știe Adevărul el aude Aude Adevărul nimeni sa nu creadă totul va fi trecut cu vederea de el totul la timpul lui.

| Mitzupitzu a răspuns:

Oh, nu!
Stiu pe unul care aborda gasculite pe strada si le dadea intalnire a doua zi.
Dupa aia le urmarea sa vada unde locuiesc.
Daca nu se prezenta la intalnire, ''gasculita'' era asteptata in holul blocului si batuta bine.
E nasol sa refuzi un ''baietel'' d-asta!

| VelicanEmilia a răspuns:

Pai daca te lasi calcata-n picioare, mai rau iti trebuie.
Tu esti cea care accepta sa fie bataia lui de joc, tu continui sa stai cu el chiar daca el se comporte cu tine ca si cu un rahat, vina e doar a ta.
Si scuza-ma ca-ti spun asta, dar nu trebuie sa te injosesti din iubire, sa accepti toate mizeriile la un terchea-berghea, pe care nu l-a educat ma-sa cum sa se poarte cu o domnisoara.
Da-l in ma-sa, ca baieti sunt destui.
Te opresti la prostul prostilor, care nici macar nu te apreciaza si care te baga in depresie?
Pai tu in loc sa imbobocesti, tu te ofilesti pentru un animal d'asta?
I-as da o flegma in ochi si mi-as vedea de viata.
Sufar o zi, o luna, un an dar si cand l-am uitat.
Viata merge inainte!

| MocanuAlina2006 a răspuns:

Te înțeleg dar uite nu merge așa adică de ce să ne batem joc de noi dacă acea persoană și-a bătut joc de noi? nu merită sincer adică Dumnezeu va avea grijă de ea si de tine, nu mă refer la împăcare aici dar ai nădejde în Dumnezeu El te va ajuta sa treci peste si îți va da la momentul potrivit cu persoana cu care sa fii pentru totdeauna și să fie fidelă crede-ma Domnul mi-a dat mie acea persoană am avut încredere în El și mi-a dat facem cinci luni

| Minciunaa a răspuns:

O lași cu ochii în soare. Daca eu mă comport frumos cu tine și tu îți bați joc, automat nu meriti respectul și atenția mea. Ai avut o șansă și ai pierdut o, altă șansă nu mai primești pentru că știm toți că oamenii nu se schimbă (părerea mea)