| Dan193 a întrebat:

Ce faci atunci cand cineva incontinuu te ia peste picior si te barfeste deschis?
E vorba despre un baiat care merge la aceeasi sala de fota cu mine. El fiind nou, i-am aratat tot, i-am facut cunostinta cu toti de acolo, incepusem sa fim prieteni, totodata nu doar i-am facut cunostinta si cu grupul meu de prieteni si ieseam imreuna, ci si l-am invitat odata cand am mers cu familia la o cafenea.
Recent insa incepuse sa ma ia peste picior si sa ma barfeasc deschis altor persoane, stiu pentru c-o face des cand mergem la sala si-mi mai spun si persoane de acolo.
Am incercat sa vorbesc cu el odata, zicandu-i sa inceteze, pentru ca nu i-am dat nici un motiv pentru ce s-ar comporta asa cu mine...el parca a zis bine si parca totul ar fi trebuit sa fie ok, insa dupa asta a inceput sa fie si mai rautacios cu mine si chiar sa tipe la mine cateodata.
Nu spuneti ca doar glumeste, pentru ca stiu cand cineva glumeste, el chiar cu rautate face asta cu mine. Si nu spuneti sa-l bat, ca daca era o solutie, nu mai puneam aceasta intrebare.
Ce-as putea face?
Editat: (Nu va ingrijorati, acesta a fost doar un Vis de asta noate. Acel baiat era sub forma unui foarte bun, vechi prieten din copilarie, de la bunica. Insa am pus intrebarea in asa fel, pentru ca voiam sa stiu oare ce-as putea face intr-o situatie reala, daca mi s-ar fi intamplat ceva de acest gen. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.)

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Ignora-l și continuă să fii tu însuți. Cei din jur știu cine esti tu si observa ca el e problema. Dar păstrează distanta fata de el. Felicitări ca nu ai considerat bătaia o soluție. Bravo ca învingi răul prin bine.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este o zicala veche:
"Nu dori moartea Sefului! Fa-l sa-si doreasca singur."

Fa-l pe baiatul sa se faca de ras in fata tuturor, dar sa simta toti ca tu i-ai facut "felul"... big grin

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Din cele spuse de tine, face parte din categoria oamenilor pe care nu dai o flegma.
Nici nu trebuie sa te gandesti la asta, dar uneori nu e de ajuns.
Plateste-i cu aceiasi moneda.

| GPA a răspuns:

Ii răspunzi cu aceeași monedă. Ia-l si tu peste picior, barfestel, fa-l de râs.

Daca nu te simți în stare, ignora-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca bataia crezi ca nu e o solutie, atunci iti ramane doar sa il ignori. Daca incerci sa il faci si tu de ras arati doar ca te cobori la nivelul lui de maimuta. Ori cobori mai jos ca el ( violenta) ori nu faci nimic.

| Victor453 a răspuns:

Eu las ingnora, daca ii place sa barfeasca, lasa-l atunci, treaba lui, ca devine ca o fata birfitoare

| cyupaku a răspuns:

Ne testezi? vezi sa nu te testeze si el pe tine!

| nirocino a răspuns:

Are dreptate PeƬrÜ, "este" mulţi oameni proştii! happy

| Caty68 a răspuns:

Ignora-l! Daca nu te intereseaza, asta il va face pe el sa renunte pentru ca nu te afecteaza.