Pai in primul rand vorbesti cu un prieten de incredere care se pricepe sa te inteleaga si mai ales te incurajezi singura si ai sa treci peste problema
De obicei incerc sa ma descurc singur pentru ca singur am intrat. Cea mai mare greseala este sa intri in panica si sa-ti pierzi ratiunea.Cu tactica si calm poti rezolva aproape orice problema. Daca nu poti, incepi sa tragi de mana pe unul si pe altul pana ti se intinde vreo una Multumesti respectos persoanei in cauza si ii promiti ca pe viitor o sa fii mai prudent.
Pasul întâi, analizezi meticulos situatia. pasu' doi, iti imaginezi toate posibilele moduri in care totul poate decurge bine si le scrii pe o foaie. pasu' trei, rupi fiecare bucata si le impaturi. pasu' patru: fredonezi "cine e pe primul' loc, Aaadi, Aaadi/ cine e pe primul' loc, Daniela Gyorfiiiiii", amesteci foile si alegi una. pasu' cinci, faci ce scrie pe foaie si speri sa mearga, daca nu mere, arunci foaia si revii la pasu' patru.
Impas in familie... off ce intrebare grea.incerc sa rezolv problema pe care o am pentru a o uita. apoi imi continui viata linistit... insa nu noi ne vindecam ci timpul
Incerc sa ma redescopar. Trebuie sa aflu cine sunt si ce vreau. Dupa ce analizez situatia mea ( cel mai adesea printr-o plimbare solitara ) totul merge de la sine.
Cauta solutia sa depasesti situatia incearca sa fii optimista pentru ca fiecare problema are si solutii
Bună.
Trebuie să merg în față, nu am încotro. Este foarte greu dar nu și imposibil.
Pa, pa.
Buna.Primul lucru' care il fac, e sa caut solutia problemei.Asta e primordial. Dupa aceea caut cauza problemei, si sunt singura ca oricat de grava ar fi situatia, intotdeauna exista o solutie.Eu acum's 1an jumate aproximativ, am trecut printr'o perioada din asta dificila.Ma refer la faptul ca ma stresam mult, si chiar am suferit o perioada de depresie(aproximativ), asociata cu slabirea radicala, atat fizica cat si emotionala si caderea parului.De multe ori am zis ca nimic nu e mai rau decat aceasta.Insa am trecut cu bine, incurajandu'ma singura zicandu'mi " eu pot! " si problema s-a rezolvat. Deci ca sa rezum din ce am zis eu, ca sa iti raspund la intrebare, ar fi ca eu cand intru intr'un impas ma imbarbatez si privesc inainte cu gandul ca o sa reusesc sa lupt pentru a putea "sterge" problema.
Daca vrei i-ti dau un exemplu Seara alegeti o stea Steaua respectiva va fi a ta pentru totdeauna Vei lua legatura cu ea in momentele tale dificile Vei vedea ca te va ajuta Vei acumula energie iar intregul va functiona pentru tine Ai ancredere in puterea ta in capacitatea ta de a iesi din anumite momente grele din viata ta Si inca ceva Cu cat este mai greu cu atata te vei antari mai mult Incearca sa fi puternica si nu te lasa Pa
Depasesti problema spunandu-ti ca pana la urma necazul va trece, ca este bine ca nu ti-ai pierdut sanatatea, ca ai prieteni si rude care iti vor fi aproape, ca "nu mor caii cand vor cainii". Salvarea este in tine.Ai citit "Pe aripile vantului"? Eroina, cand trecea printr-un impas, isi spunea:"La asta ma voi gandi maine."Si apoi nu uita indemnul lui Murphy:"Zambeste, maine va fi mai rau."
Pai, Alexandra, nu prea ai ce sa faci decat sa privesti inainte si sa stai langa oamenii care te iubesc ca sa poata sa te ajute ei cu o vorba buna, cu un zambet, o imbratisare si atunci totul o sa para mai simplu si pana la urma vei da uitare impasului prin care ai trecut... pentru asta te sfatuiesc sa fi puternica si increzatoare pe sine.Succes!
Ma plimb.Imposibil sa nu gasesc solutia plimbandu-ma.Si daca ploua si mai bine
Cand iau in sfarsit decizia o anlizez din nou si daca ajung la concluzia ca e buna o aplic
Apoi constat ca nu e stralucita si procesul se reia
Judec la rece lucrurile! Le derulez ca pe un film, cu incetinitorul, imi caut greselile, mi le asum si caut sa invat din ele. Apoi inchid totul in cutia trecutului si plec la drum cu fruntea sus!
Cu rabdare si incredere.Fiindca nimic nu e vesnic, nici macar impasul. Daca nu gasesti tu cale de iesire, viata cu siguranta va gasi una.Toate problemele vietii isi afla rezolvarea, important este sa nu-ti pierzi cumpatul.Numai bine.