Bine, in primul rand nu am inteles intrebarea ta! Eu o sa incerc sa iti raspund doar la prima parte! Daca chiar simti ata de mult ca el e EL! Ar trebui sa incerci sa va inpacati si daca nu merge apoi o sa incerci sauiti, intr-adevar ca o sa fie greu dar vei intalni pe altcineva care te va ajuta sa uiti! Nu, NU nu trebuie sa devii una din miile de fete! E mai bine sa ai.nu stiu cum sa-i spun sa ai scuza ta un loc aparte, dar nu intre miile de fete! Poti sa-ti faci loc printre cele care au iubit cu adevarat, dar viata nu le-a lasat sa continue relatia pentru ca nu el era idealul! Eu stiu ca pentru fiecare dintre noi exista cineva! Si chiar daca in acele momente crezi ca el e ideal pentru tine,. nu vei stii mai incolo, poate ca viata iti rezerva ceva mai bun! Nu te-ai gandit nici o data ca in viata totul se intampla cu un sens!? Sa zicem ca te opresti pe drum si te uiti la ceva, din aceasta cauza pierzi autobuzul, daca pierzi autobuzul te intalnesti cu un amic mai vechi si te duce el, daca te duce el s-ar putea sa iti ceara nr de telefon si sa va mai vedeti, iar peste anii poate chiar sa-ti fie sot?! Daca crezi ca EL este alesul, ar trebuie sa te gandesti mai bine si in primul rand sa astepti putin, poate ca va veni altul care poate o sa crezi la fel! Cat despre fetele care pentru ele o relatie incepe prin sex, nu stiu ce sa spun, nu vreau sa le barfesc sau etc! E alegerea lor! Sper ca te-am ajutat