E aiurea să îți pese de cineva care nici măcar nu știi cum arată, câți ani are sau ce fel de persoană e. Indicat ar fi să nu-ți mai pese de ce zice lumea că, oricum lumea vorbește.
Daca te simiti in halu asta atunci cand te JIGNESTE cineva, atunci e cazul sa-ti intarest caracterul destul de mult, pentru ca in starea asta, o sa faci depresie la 27 de ani din cauza vietii (mai ales in Romania)
Nu trebuie sa pui la suflet ce a zis respectiva persoana. Ignora-le efectiv. Sunt doar vorbe. Repeta-ti ca esti o persoana puternica, ca nu ai gresit cu nimic si considera ca acea persoana te-a incurcat cu altcineva. Gandeste-te ca nici macar nu te stie. Si intotdeauna, doar oamenii lasi, marunti ameninta si jignesc. O persoana demna, cu frica de Dumnezeu nu va face asa ceva. E imoral. Asa ca iarta-l, mai intai, si nu pica in deznadejde. Sper ca te-am ajutat. Si nu uita, cineva e sus si are grija de tine
Nu aș putea să îți dau un răspuns mai bun decât ale celorlalți de mai sus, doar atât: nu pune atâta la suflet că nu are rost, nu ești nici prima și nici ultima care a fost jignită, fie virtual, fie de față cu tine. Și mai ales că dacă acea persoană te-a jignit fără să te cunoască, mai mult ca sigur a făcut-o înainte și cu alte persoane sau o s-o facă. Treci peste. Până la urmă sunt doar vorbe și nu e vreun vrăjitor să se întâmple așa cum ți-a zis. Gândește-te doar că persoanele care te iubesc sunt alături de tine.
Eu iti zis asa :
Si eu am fost jignit la randul meu. Jignit de toti frustratii, unii pensionari senili, betivi, chiar si rude din familie. Dar stii unde m-a durut de ce mi-au spus ei? M-a durut fix in fund de ce mi-au spus ei. Eu stiu cum sunt, nu ma critica pe mine niste lichele de oameni. Unii atata stiu. Sa jigneasca. Iar tu sa pisi ochii de la o nimica toata... Acea persoana te-a jignit si tu numai te-ai uitat? Acum de ce plangi? De prostia ta sau ca te-a jignit? Trebuie sa inveti sa le intorci cuvinte dure ascestor oameni. Intalnesti la tot pasul.
Cat timp nu il cunosti si nu te cunoaste nu are cum sa te gaseasca. Nu mai plange pentru ca nu ai de ce. Acea persoana nu te cunoaste! Te asigur ca daca te-a putut injura mai mult de atat nu stie. Vorbele nu trebuie sa te afecteze. Gandeste faptul ca tocmai ai intalnit un nebun care nu stie altceva decat sa injure. UITA DE EL!
Stiu cum este sa fii o persoana sensibila si emotiva. Si eu am fost de multe ori prea sensibila la vorbele unor limitati. Trebuie sa inveti sa fii puternica, indiferent de situatie cu atat mai mult cand e vorba doar de virtual..In mediul virtual multi isi arata frustrarile si au tupeu inimaginabil. Asta nu e motiv sa plangi, pentru niste vorbe urate aduse de un frustrat. Cei care injura, judeca, sunt de fapt persoane care sufera; au frustrari interioare si le exteriorizeaza pe oameni nevinovati pentru a se simti mai bine.Este evident ca acea persoana ori este vreun pusti ori doar o persoana cu tulburari de comportament. Amenintari poate sa faca oricine, lumea le plina de astfel de oameni deci sunt sanse enorme sa mai dai de astfel de oameni in mediul virtual. Si bineinteles ca nu are cum sa te gaseasca atat timp cat nu te cunoaste si nu ai dat date personale. Si de preferat ar fi sa ai grija pe ce site-uri navighezi pe internet pentru ca multe sunt pline de "Capcane" pline de frustrati. Nu te mai gandi la incident, sunt doar niste vorbe!
Nu are rost sa plangi pentru ca cineva cu unul sau mai putini neuroni te-a jignit. Orice persoana exceleaza in ceea ce stie cel mai bine.Trateaza-l cu indiferenta.
Nu te mai ataca atât, ca nu te mănâncă nimeni, sunt doar nişte cuvinte spuse la plesneală de un personaj, cel mai probabil, frustrat de propria viaţa.
Lasa sa te caute, sa indrazneasca, doar! Tu poti merge la politie linistit pentru hartuiere psihologica si asta se plateste prin lege cu inchisoarea! Tu, daca esti desteapta, ar trebui sa nu pui nici un pic de suflet pentru cuvintele spuse. Sunt atatia oameni nebuni in lumea virtuala care se cred tari in fata calculatorului, pe cand in viaa reala sunt niste pampalai, papa lapte. Blocheaza-l si nu mai discuta cu astfel de oameni care te insulta. Iar tu, nu le mai da informatii despre tine si familia ta!
Fruntea sus!
Aaa, gheata! O punga cu gheata pusa pe inimioara de cate ori te mai jigneste cineva. Cand va fi destul de rece va sti si ea prea bine ca acestea sunt doar vorbele unor persoane fara minte si nu vei mai reactiona asa pentru ca atunci cand o persoana vorbeste atat de mult, este doar lasitate si nu vei pati nimic in majoritatea cazurilor.
Stiu cum este am patit-o chiar aici.In cazul meu nu s-au luat masuri considerandu-se,, doar un conflit intre useri''
Situl asta trebuie sa aiba si contact, poti raporata, desi nu cred ca te-ar ajuta prea mult.Cel mult crezi ti s-a facut dreptate.
Iti faci rau singura. Iesi afara cu prietenii la o inghetata, sigur ai pe cineva care sa te ajute!
Sunt personaje care nu stiu de ce, se distreaza facand rau altora, un lucru total neoriginal si cel mai simplu posibil, dar ei avand creier de curca, doar atat pot.
Nu e nimic real. Daca tu te tii tare pe pozitii, sigura si cu tarie in tine, ei o sa se enerveze ca nu au reusit sa te afecteze in vreun fel. Nu ceda si o sa cedeze ei. Te asigur de asta!
Asa ca, fa pe viitor un astfel de exercitiu - sa te tii tare pe pozitie si sa nu cedezi. Un exercitiu de care o sa ai nevoie, dar care o sa te si amuze.
Nu te stresa, cum ziceam, sunt multe curci din astea. Nu poate sa afle unde esti, decat daca i-ai trimis cumva ceva e-mail. In rest, nu are cum.
Sarut mîna! Nu merită sa plînge ti pentru un om(daca poate fii numit asa) care va jignit. Cel mai bine îi dati ignoră această persoană, si trebuie sa il raportati, si atunci administratorii TPU vor stii dînsii cum sa se poarte cu acela sau aceea care va jignit, va doresc numai bine, multa sanatate.
Sterge-ti lacrimile, iesi cu prietenii si nu te mai gandi la ceea ce a spus un "oarecare" pe net. Cel care a facut asta a facut-o datorita esecurilor in viata si a invidiei. Acela este un terminat caruia nici nu ar trebui sa ii citesti mesajele mai ales sa ii mai dai si importanta, de fapt asta este ceea ce vrea, sa te faca sa te simti prost dar nu lasa pe nimeni sa iti strice bunadispozitie. Cum am mai spus: sterge-ti lacrimile si iesi la un suculet. Daca esti de acord cu mine si mai vrei sfaturi ti le voi da cu cea mai mare placere.
anonim_4396 întreabă: