| marius577 a întrebat:

Ce faci cand esti nervos pe parinti?

22 răspunsuri:
| Pufarinnaa a răspuns:

Cand sunt nervoasa pe parintii mei nu ma iau in gura cu ei pentru ca nu este de folos.Incerc sa ma linistesc.

| noname_1435 a răspuns:

Incerc sa ma linistesc dar citeodata sunt foarte nervos le joc la nerv si 'ncerc sa-i fac sa regrete ca mau enervat.

| NenToN a răspuns:

Pai i las in pace

| ZEU93 a răspuns:

Incerc sa ma calmez si sa ma uit la filme amuzante sau sa citesc glume big grin

| rBk_1929 a răspuns:

Cel mi bine e sa te calmezwinking

| BalonashCuHeliu a răspuns:

[Culmea]Tocmai m-am certat cu mama...Si am inceput sa o injur...Sincer deja m-am saturat de parinti,mie imi place sa fiu libera, iar mama ma tine prea din scurt, tot timpu' avem discutii pe diferite motive si tot timpul ii vorbesc urat[da' de ce?-daca nu sunt prea curioasa si daca nu te deranjeaza]

funda?:Xbig grin

| Beatrice_5910 a răspuns:

Fumezi/pleci de acasa vreo juma de ora sau cat dureaza pana te calmezi/te inchizi la tine in camera/ le zici sa iti dea pace pana te calmezi apoi vorbesti calm cu ei.

| kitten15 a răspuns:

Eu de obicei, tac si inghit. Si ma uit la tv sau ma duc sa ma joc la pc. Eu personal nu ma iau in gura cu ei. Ii las in pace si intr-un final oarecum imi trece. Tu iti cunosti cel mai bine parintii si doar tu poti sa iei cea mai buna decizie. Baftawinking

| lallalle a răspuns:

Taci si inghiti straight face

| NoCharachter a răspuns:

Pai bolborosesc pana cand ma calmez. Dar dupa aia imi dau seama ca ce spuneau ei e corect si iar incep sa bolborosesc.laughing.

| LoGaS a răspuns:

Pai n-ai ce sa faci decat sa te duci la o plimbarica in parc cu prietena sau prietenii si sa te calmezi.sau ma rog daca e cazul la o bere daca te calmezi mai repeedelaughing

| biuta99 a răspuns:

Eu ma inchid in camera si ma joc pe calculator sau ma uit la televizor

| 4b a răspuns:

Nu prea are rost sa ma tin in gura cu ei, asa ca ma duc sa ma plimb...

| romanionu a răspuns:

Incerci sa te calmezi pentru ca nu rezolvi nimic cu ura fata de ei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gandesc la cat de multe sacrificii au facut pentru mine si incerc sa-i inteleg, oricat de tare m-ar enerva.
Nu le-a fost usor sa te creasca, n-ai niciun drept sa te enervezi pe ei. Chiar daca nu iti dai seama acum, mai tarziu vei vedea ca au dreptate.
Ma rog, nu toti.
Asadar, ia-ti cateva minute si gandeste-te la cate au facut pentru tine, la ce au renuntat ei pentru tine si apoi la motivul pentru care esti nervos.
O sa-ti treaca nervii.

| ilinka28 a răspuns:

Ma duc in camera si ascult muzica sau ies afara ma urc in primul autobuz ...si dupa 20 de minute ma intorc

| kiki_7768 a răspuns:

Buna Marius, sunt Kiki.Cand esti nervos pe parinti ai mai mult de 100 de motive de nervozitate.Iti dau unul dintre ele.Te poti duce la ei sa iti ceri scuze sau daca esti foarte suparat >:-( pleci 7 zile de acasa sa iti simta parintii sipsa si sa doreasca sa va impacati.:-(.

greece12
| greece12 a răspuns:

Tac si plec.

| miolina a răspuns:

Iti cumperi o bicicleta daca iti permiti si iesi la o plimbare cativa kilometrii si cateva ore. Te-ai lamurit?

| lucians_4837 a răspuns:

dau muzica la maxim asa ma ajuta

| costis a răspuns:

Chiar daca esti nervos nu te certi. E foarte util sa inveti sa taci in anumite momente. In viata o sa ai destule ocazii sa te certi, o sa fii nedreptatit, uneori batjocorit. Si nu intotdeauna ai castig de cauza daca te certi. E ocazia perfecta sa inveti sa iti stapinesti nervii.

| ever4my a răspuns:

Pai, ma iau la cearta cu iei si ma calmezbig grin