anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci cand esti prea las sa te desparti de cineva care nu-ti mai place?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa il faci celalalt sa te paraseasca. ii poti da diferite motive. exact cum a spus si cristideea.

15 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Ii spui ca ai nevoie de o pauza..., asa iti vei lamuri si tu gandurile, nu incerca sa ranesti persoana care te iubeste! Cu siguranta ati avut si momente frumoase impreuna. Nu iti mai place acum, dar pana acum v-ati simtit bine impreuna... Gandeste-te cum ai vrea sa se desparta cineva de tine! Daca ai urma sfaturile celorlati utilizatori, da, poate ai reusi sa scapi de persoana pe care nu o mai placi acum, insa repet, de ce trebuie sa ranesti pe cineva? Daca ai intrebat asta aici, mie imi dai impresia, nu ca esti o persoana lasa, ci tocmai, ca iti pasa si nu vrei sa ranesti! Poti avea o discutie deschisa cu acea persoana., pentru care despartirea, daca ea va avea loc pana la urma si asa va fi dureroasa, daca tu o produci intr-un mod urat si necivilizat, durerea lasata in urma ta va fi si mai mare..., in care sa ii spui ca sentimentele tale nu mai sunt la fel ca la inceput..., dar puteti ramane prieteni, nu se stie niciodata, poate veti relua relatia...winking

| kh1ss a răspuns:

Faci lucruri stupide care stii ca il dispera incat sa il faci sa iti dea papucii happy dar o solutie mai buna ar fi sa vb cu el

| stardeea a răspuns:

nu il suni, nu raspunzi la telefoane, nu ii dai nici un semn de viata, asta daca esti las

| MihaiA a răspuns:

De ce sa fii prea las sa te desparti de cineva?
Depinde de cat timp sunteti impreuna, daca sunteti de o buna perioada, eu zic ca frumos ar fi sa discutati pe tema asta, nu sa te porti urat sau sa-l faci sa-ti dea papucii, nici sa-i trimiti un mesaj, pentru ca oricat de lung ar fi un SMS, o privire si`o vorba fac cat 10 mesaje.
Discuta sincer cu el/ea problema, spune-i ce te deranjeaza, spune-i ce ati putea schimba ( in cazul in care ai mai fi dispus/a sa incerci in continuare ), dar in niciun caz nu fi las/a sa-i dai un sms.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

il faci sa plece singur...laughing facandu-i zile fripte...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De multe ori faza cu lucrurile stupide nu tine.Si eu am incercat sa scap odata de cineva...si i-am invocat motive cum ca l-am inselat.si tot felul.Si nu a tinut faza.Pt ca mereu imi zicea "te iubesc...si te iert.Iti mai dau o sansa"
Singuru mod prin care am reusit sa scap... a fost sinceritatea. I-am spus ca nu mai pot...si gata.Acum depinde cum sta treaba intre voi. Daca sunteti adolescenti... e usor. Putin mai greu e daca sunteti cat de cat maturi.si aveti multe planuri de viitor.Oricum...ideea e ca trebuie sa ii spui ca nu-ti mai place de el/ea...si ca simti nevoia de a incheia acest capitol. Punct big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei nu se intampla sa fiu las... dar daca ar fi asa i-as trimite un sms...sau pe mess...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I.asi spune in fata da cu nu am avut posibilitatea prin sms :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il omorilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa vb cu el sa sa-i spui sa stie si el ce are de dacuth ...si ramaneti amici

| horia_vileu a răspuns:

Stiu ca e cel mai nasol lucru pe care poti sa-l faci, dar eu am facut-o prin telefon, dupa ce ma afisasem deja in cercuri comune cu alta tipa... Sa o faci sa te deteste. E imatur, dar functioneaza...

| lucian_popor a răspuns:

Iti iei inima in piept s nu mai esti las!

| andreeaanandreea94 a răspuns:

Ii spui in fata chiar daca esti las fara teama ca nu va omorati

| ciprian_hent a răspuns:

Dai un SMS? Trimiti un porumbel? Suni un prieten?