anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci cand simti ca EL te trage inapoi uneori? Sau ca ai vrea sa faci anumite lucruri, dar nu poti? Spre exemplu, el momentan nu mai lucreaza, urmeaza sa faca un curs. Cat a lucrat, a reusit sa puna deoparte o suma bunicica de bani, aproape 200 milioane. Si totusi, desi ii punea deoparte, ma deranja ca eu trebuia sa platesc cheltuielile casei, facturi, chiria si asa mai departe, rareori contribuind si el pe ici pe colo. Eu lucrez de acasa, am un magazin online. Momentan nici nu am mari pretentii, avand in vedere ca, castig intre 15milioane si 25 lunar, in conditiile in care am 20 ani si sunt studenta. Altii stau acasa cu parintii toata facultatea, evenatual si dupa.
Toti banii castigati se duc pe cele de mai sus. Toti banii pentru care eu imi bat capul toata ziua cu facut si refacut colete, curieri, posta si asa mai departe. E si asta o munca.
Am zis acum cateva luni ca sa luam si noi covor si birou, caci atunci cand am inchiriat nu aveam. Nu am ajuns nici azi sa luam, dat fiind ca banii se duc pe chirie, intretinere si cheltuieli.
Voiam sa pun ceva bani deoaprte sa imi pot face o operatie care m-ar costa vreo 60-70 milioane. Si nu, nu am cum sa pun nimic deoparte momentan, desi mereu zic ca pun, pun. Nu mai ajung nici la dentist sa imi fac o extractie care costa si aia, 150 lei. Urmeaza sa isi cumpere uniformele pentru. curs, vreo 200 lei. Asta ar insemna ca eu sa ii dau banii, desi ar putea sa ia din cei stransi. Nu vrea, pe motiv ca sunt tot pentru noi, sa ii avem deoparte, pentru nunta, etc. Dar daca stai sa te gandesti, si la nunta dai doar un avans, restul poti plati dupa.
Daca spuneti ca e strangator, ca foarte bine si tot altele, asa o fi, pe de o parte. Dar nu mi se pare normal nici ca eu sa fiu frustrata ca nu pot reusi sa fac ceva pentru mine. Sau ca, mergand undeva cu el, vad ceva ce imi place si sa il aud comentand daca vreau sa imi iau ca,,mai dam banii pe...". Sau chiar daca zic ca,, hai sa luam si noi covrigi/vreau strudel cu mere", il aud zicand ca,, haide pui, mai luam acum?!"....Normal, asa ar trebui, ca doar nu-i 30 lei un covrig si nici nu mananc de 3 ori pe zi covrigi.
In alta ordine de idei, eu imi doream tare mult sa facem un bebe, iar el vrea sa mai asteptam... uneori simt ca nu pot sa mai astept, desi sunt foarte tanara, consider ca fiecare isi are,, ceasul" sau. Nunta avem de gand sa o facem anul viitor prin primavara. Stiu ca e bine sa le faci in ordine, dar sunt atatia care au facut si nunta fiind copilul pe drum s-au nascut deja si eu chiar nu mai vreau sa mai astept.
Pana atunci, cum sa o scot la capat cu el? sad
Ce ma sfatuiti?

3 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Am impresia ca esti indragostita de un profitor. Daca va arde de casatorie puteti sa o faceti chiar acum.Nunta mai tarziu.El se complace cu situatia de intretinut, ceea ce este nedemn pentru un barbat.Ce meserie are?

| William a răspuns:

Ne dai si noua site-ul tau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu inteleg cum sa iti doresti nunta si copil cand voi abia va intelegeti, tu stii pe cine ai langa tine? De ce nu discuti cu el spunandu-i care e situatia, ce aveti de facut mai departe astfel incat sa rezolvati totul impreuna, sa nu ramana niciunu din voi pe dinafara. Eu consider ca asa l-ai invatat, trebuia sa pui si tu bani deoparte in timp ce punea el. Astfel constata faptul ca tu ramai cu nimic. Avea de gasit alta solutie in care amandoi sa fiti egalii. Si inca ceva, cand trebuie sa cumperi ceva, nu stai sa te rogi de el, mergi hotarata pana la capat daca vrei acel lucru. El va sesiza ca iti doresti sa faci niste schimbari sau sa aveti cele trebuitoare.
De cat timp el nu mai lucreaza?