| motolo9ve a întrebat:

Ce faci cand totul merge pe dos? Sa va explicsade vorba de prieteni mei) La anda i place de unul Tudor,la Tudor i place de Anda,la Deea i place de unul Alex, dar la Alex i place de Anda si acum cred ca la Anda i place de Alex. Dar ei nu se potrivesc, Alex se potriveste cu Deea si Anda cu Tudor.Totul e pe dos, nu stiu ce sa fac, ma simt foarte prost, totul e confuz si si simt cum totul cade pe capul meu.Anda chiar i place de Tudor, cea a facut ea nu a mai facut pentru. nimeni altcdineva si dintr-o data la Alex i se nazareste ca de 3 zile i place de ea. Tipu(alex) oscileaza intre Anda si Deea.Ce ar trebui sa fac? Sa nu zic ca si mie imi place de cel mai bun prieten a lui Tudor si el mi-a zis ca isi bate joc de toate fetele(si stiu si din propia experienta).Nu pot sal uit.Totul e pe dos.Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| millyca a răspuns:

Pai, lasand la o parte problema ta, lucrurile nu sunt chiar asa pe dos. Totul ar fi rezolvat daca Alex nu ar mai oscila sau daca Anda ar sta o luna de zile inchisa in casa, fara net si mobil.

PS: Te-ai exprimat relativ bine, nu-i asculta.

11 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu am inteles nimic.straight face

| TheFeeye a răspuns:

E problema lor, nu a ta. Invata sa te exprimi si tu ca lumea straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ai invatat sa te exprimi asa?laughing

| motolo9ve explică:

Dar cum ati fi explicat voi? vam cerut parerea despre situatie nu despre exprimare!

| motolo9ve explică:

Mersi pentru raspunsurile care chiar m-au ajutat:p

| alynutzu20 a răspuns:

Nu te bagahappy

| мızυκı a răspuns:

N-am inteles mai nimic...dar lasa totul sa decurga normal... fara sa te bagi.

| Ciufulituuu a răspuns:

Nu am inteles prea bine dar...

Lasa sa vina totul de la sine...

N`ai ce face...

| Ciufulituuu a răspuns:

Nu am inteles prea bine dar...

Lasa sa vina totul de la sine

N`ai ce face big grin

| Davidddd a răspuns:

. gaseste-ti un prieten/prietena tu, lasa-i pe ei in pace.

| vatkar a răspuns:

Ba ce oameni is pe TPU ce naiba fata are o broblema si voi bagati comentarii + ea va cere o parere despre problema care o are si voi sunteti cacati si comentati in plus
laughing