Stii ce cred eu ca ai facut? I-ai permis prea multe. Daca l-ai lasat sa faca asa inca din prima clipa, e cam greu sa mai faci ceva. Parerea mea este sa pui piciorul in prag. Cand nu te mai baga in seama atunci cand e cu prietenii lui, spune-i ca te deranjeaza si ca nu mai poti asa. Apoi pleaca. Daca tine la tine o sa te caute si o sa se schimbe, daca nu te cauta, nu ai pierdut nimic. Stiu ca e greu, dar altceva nu prea ai ce face. Chestia asta cu "alinta-l, fa-i cadouri" nu merge. Dimpotriva, ii da impresia ca nu poti trai fara el, si fara sa vrea o sa inceapa sa se poarte si mai urat. Sper sa rezolvi ceva.
Asa e cand e cu prietenii, vrea sa para "mare" in fata lor. Doar nu trebuie sa te vezi cu el cand e cu prietenii. Nu prea ai ce sa-i faci, poate se poarta urat cu tine fara sa-ti dai seama.Nu te mai intalnii cu el cand e cu prietenii si gata
Niciun baiat ( crede-ma! ) nu suporta sa fie "jucaria" iubitei lui. Cand sunt cu prieteni, in general se distreaza,vorbesc, joaca ceva, si uita de noi. Cea ce e normal. Intr-o relatie, ambii parteneri au dreptul ( si chiar este nevoie) sa iasa si singuri, sa-si vada si de altele ( cum e cazul lui, prieteni ). E chiar stresant pentru el sa vada prieteni lui ca el sta numai dupa tine. Cu alte cuvinte, el te iubeste, dar nu vrea nici sa pice mai de "fraier" in fata prietenilor lui pentru ca te iubeste prea mult. Sunt uni baieti, care daca un baiat sta cu iubita lui, o pupa, o alinta, de fata cu ei, il iau la misto. Iar lui nu-i convine asta.
Despartete de el deoarece ii e rusine sa stea cu tine in preajma prietenilor
Eu unul (daca eram fata) nu eram de acord cu aceasta chestie.Am si eu prieteni care cand este si persoana iubita prezenta si suntem mai multi de fata, evita sa o bage in seama sau... Parerea mea este ca ori ii este rusine si vrea putina intimitate pentru saruturi, etc, sau ori ii este rusine cu tine in cercul de prieteni si te vrea numai pentru ce ii poti sau nu oferi...
Pleaca in oras cu prietenele, dar sa fie fete, nu ii spune cu cine, doar invita-l si pe el si comporta-te exact la fel, distreaza-te cu ele dar nu prea il baga in seama, o sa se simta prost, iar cand ramaneti in doi, explica-i ca asa simti si tu cand te ignora sau e indiferent! Daca e baiat destept nu va mai proceda asa!