anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci pentru a avea buzele catifelate?

Răspuns Câştigător
| DenissaDeea a răspuns:

Foloseste strugurel si balsam de buze in orce sezon vara iarna(mai este un produs hidratant mai special pentru buze sensibile la schimbarea de sezon si e foarte bun si finut nu mai stiu exact denumirea produsului), e putin mai scump, cumparale de la farmacie sunt verificate si tinute corespunzator.

9 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Eu am buzele uscate, descumate si de un an folosesc tratamentul de buze de la Clinique, este foarte bun, se vede diferenta. Nu sunt pentru luciu de buze pentru ca nu vindeca problema, ele doar acopera si uneori chiar le usuca. Iti recomand tratamente speciale pentru protejarea buzelor si hidratarea lor. De asemenea, bea multa apa, 2 litrii pe zi, ajuta foarte mult.

mlm
| mlm a răspuns:

Trebuiesc hidratate cu strugurel sau cu crema cu glicerina.

| leluc a răspuns:

Trebuie sa le hidratezi foarte bine. Foloseste seara unguent pe baza de galbenele, iar ziua iti recomand balsamul de buze de la Avene Cold Cream http://www.beautyheaven.com.au/product_images/8562/im_1.jpg
Deasemenea, in zilele friguroase sau vantoase este obligatoriu balsamul de buze pentru protectie

| yami a răspuns:

Indepartezi celulele moarte cu o periuta, apoi aplici miere de albina si lasi sa patrunda, seara... e si dulce si ajuta ff mult...astea babesti sunt cele mai practice... uite, fa asta o luna, si dc nu ai rezultate, scrie-mi si-mi dau demisia din partidhappy

| Alexandrinaa a răspuns:

M-as lasa sarutata de cel pe care-l iubesc...

| zu a răspuns:

Cumpara-ti ceva de calitate.de la farmacie, de exemplu.

| LittleZyzy a răspuns:

Le hidratezi in fiecare zi cu un balsam de buze cu vitamine, propolis, aloe-vera s. a.
Ai nevoie si de un scrub pentru eliminarea celulelor moarte. Ia o periuta de dinti nefolosita si maseaza bland buzele.
Ai grija ca glossurile foarte lucioase nu hidrateaza ci usuca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti cumperi un balsam de buze original.costa cam vreo 120lei noi.Anamaria.

| why2008 a răspuns:

Foloseste crema de galbenele seara inainte de culcare.