| arbl07 a întrebat:

Ce fel de amica poate fi o persoana care iese cu voi in oras numai ca sa manance bine la un restaurant care a devenit o obsesie pentru ea?

Desi locul nu e nici pe departe perfect,ea insista intruna ca e "cel mai bestial loc in care a fost vreodata si ca oriunde s-ar duce,in orice alt oras,nimic nu se compara cu acel restaurant."

Incercati sa va detasati de efuziunile ei dar se pare ca daca lipsiti din "peisaj",restaurantul nu mai are acelasi farmec! Incercati sa mai alegeti si alte locuri si imediat gaseste numai argumente contra noului restaurant unde va duceti si argumente in favoarea celui pentru care a facut o obsesie.

Daca ii prezentati ceva nou,imediat foloseste un vocabular care va bulverseaza:"pute a toaleta,mesele sunt jegoase, etc."desi, nu e asa.
Mancatul la restaurant e singurul motiv pentru care iese cu voi in oras, niciodata la plimbare sau sa faceti sport la sala sau la plaja vara.Nici vorba de asa ceva vreodata.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Dar iesiti cu alta fata sau doar voi daca ea face atatea mofturi la toate localurile si lasati-o sa se duca ea singura acolo si gata.

4 răspunsuri:
| scully a răspuns:

E clar că pur și simplu îi place restaurantul și se simte bine acolo în compania ta. Dar nu e ok să mergeți numai unde vrea ea, sau să faceți doar ce vrea ea. Convinge-o să facă un compromis: "Azi mergem și ne plimbăm în parc / mâncăm la o cofetărie / mergem să ne uităm prin mall / etc., iar data viitoare mergem la restaurantul tău preferat." Totuși, dacă pare că o forțezi să facă ce vrei tu, adică dacă nu vrea cu adevărat, parcă nu mai are niciun farmec. Întreab-o de ce îi place așa mult acolo, și ce are restaurantul ăla diferit față de altele.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Poate i-a atras atentia un chelner frumos...

| NotAllowed a răspuns:

Nu stiu...Dar, cred ca iese cu tine doar ca sa mănânce la restaurant.....Nu cred ca te place...iese cu tine doar pentru banii tai...SAU ii place prea mult restaurantul ala...Dar zii ca dacă mai mănâncă la acel restaurant, se îngrasa...asa sigur nu o sa mai manance acolo.(stiu cum sunt femeile.)

| arbl07 explică (pentru NotAllowed):

Dimpotriva,nu-i pasa ca se ingrasa. Spune tot timpul ca de la o varsta, nu mai conteaza ca pui kilograme pe tine.Ii place prea mult sa manance ca sa renunte, stai linistit.Nu-i platesc eu mesele, ci ea singura!