| gabriel87000 a întrebat:

Ce fel de baieti sau fete preferati: un baiat sau fata urat/a dar sa te poti intelege cu el sau unu/a frumos/a care e materialista/a?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Daca de alegerea asta ar depinde tot viitorul meu sa fie urata dar sa simta ceva pentru mine. Oricum frumusetea este trecatoare. Daca vreau placere platesc o parasuta, presupunand ca am conditie financiara cum ai spus tu, ca nici orice parasuta de pe DN nu mi-ar conveni ci parasuta de lux laughing

9 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

O întrebare idioată. Viaţa nu e în niciun caz aşa de în alb şi negru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat cu care te poti intelege, amabil, respectuos, sa fie cat de cat dragut si in niciun caz materialist! Cand nu mai ai bani te da dracu!

| AirănMeidăn a răspuns:

Nu ma dau in vant dupa persoanele pe care majoritatea le considera foarte frumoase. De obicei cand merg pe strada observ persoanele care au ceva aparte. Ceva care sa iti atraga atentia si sa iti ramana in minte. Deseori mi se intampla sa uit foarte repede persoanele care ar fi considerate frumoase
Deci ca sa iti raspund la intrebare, as prefera un baiat urat dar cu care sa ma inteleg. Bine dar nici foarte foarte foarte urat sa nu fie.Cred ca propozitia asta, penultima, a stricat intr-un fel tot raspunsul laughing

| AirănMeidăn a răspuns (pentru T0T):

Sa stii ca m-am gandit la posibilitatea de a primi un raspuns exact ca al tau laughing

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Eu m-am riscat dupa cum vezi laughing

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cati oameni atatea si pareri, nu crezi?

| T0T a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

De fapt sunt oameni care au pareri foarte asemanatoare deci nu e chiar asa.

| RAY a răspuns:

Gabriel o fata care nu minte 90% din ce vorbeste e inca n-am dat de miracolu asta, in fine fizicul conteaza,comportament, inteligenta, intelegerea, sinceritatea, seriozitatea, daca e atee e perfecta