anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de cadouri le plac fetelor : Manual sau cumparat. Daca stiti spuneti-mi si exemple de cadouri din acea categorie aleasa de tine.

(nu vreai sa aud lucruri cu p... sau altele)
P. S. Am sub 14 ani

13 răspunsuri:
| delonia a răspuns:

Daca vrei sa fie ceva special poti sa alegi argintul care e foarte ieftin. de exemplu o bratara, niste cercei. un lant.inel. happy

| SongElena a răspuns:

Pai depinde daca este materialista o sa-i placa cele cumparate gen lanticuri, bratari etc. fetelor le palc mult bijuteriile
daca e mai simpal o sa-i placa si cele manuale de ex poti sai faci o bratara din ata eu stiu ca fac si alte chestii.
primesc cumva funda?

| AliceHamingway a răspuns:

Eu st fata si mi-ar placea ceva manual. niste praituri facute de tine (da sa nu spui pana nu le gusta)., o scrisoare lunga despre sentimentele tale ...si nu stiu fii inventiv asta le plac fetelor

| AliceHamingway a răspuns:

A si am 13 ani

| RedLove a răspuns:

Poi poti sa ii cumperi o cutie de praline, sau ciocolata, nu prea scump, gestul conteazahappy adica fetelor le plac dulciurile si nah...ar merge, sau poti sa ii faci niste filme de dragoste pe un CD, iar daca te referi la cadou de zi de nastere un ursulet, sau o bratara, asa a primit prietena lu fratele meu de la elhee hee, o bratara pe care scria numele lui :X, sper ca te-am ajutatbig grin

| sebiiiii a răspuns:

Pai man am sora si cam stiu ce iar place un parfum haine si cam atit ai putea u sai faci cadou ca restul nu cred ca ar fi bine sa le dia cadourilaughing dar cuparai un parfum sau niste bluze le plac cel mai mult da mai bine pui pe o prietena sau sora daca ai sau amma ta sai cumpere ceva frumos big grin si ia si u id de mes sa fim prietenilaughing sebi_mafiotu10

| MeAndMe1000 a răspuns:

Mie mi-am placea ceva cumparat.Sa fie un buchet de flori sau un lantisor.

| AnotherWayToDie a răspuns:

Bunahappy pai cred ca depinde si de fata, dar de obicei fetele prefera cadouri cumparate si chiar personalizate. De exemplu : un tricou pe care scrie te iubesc si numele baiatului (daca e prietena ta) daca nu un ursulet de plus dragut cred ca ajunge. funditzzza?puppy dog eyes?

| TheRocker16 a răspuns:

Pai Hi. eu sunt fata. ^^ si imi plac cadourile hand made. adica bratari. din ata. sau un lantisor. un inel mai interesant. Fetele mai prefere si dulciurile. Eu de ziua mea. am primit o super felicitare. gen 3D. cu o chitara. [ eu sunt rockerita. so yeahh. ] nu stiu. sper ca te'am ajutat. happy

| lolthisisme a răspuns:

Pai,eu sunt fata si m-ar impresiona ceva manual de exemplu o cana facuta de un baiat. Iar dupa asta ii poti da un lantisor sau ceva din aur. Crede-ma un pic din fiecare e cea mai inteleapta decizie. Funda?

| GunsRoses a răspuns:

Fetele nu-s toate la fel, depinde de fata de care iti place. Daca e materialista, sigur ii plac lucrurile cumparate, iar daca nu e materialista o sa aprecieze si un cadou facut manual.

| adelina_6073 a răspuns:

Pai eu cred ca multi ar spune manual pentru ca tipa e romantic si nu stiu ce big grin big grin big grin... dar cred ca mai bine cumparat ( sincer )

| JustForYou_2568 a răspuns:

Sincer am 13 ani si imi plac cadourile gen:bratari, lantisoare, flori si muulta ciocolata...de exemplu anul trecut de ziua mea am primit la scoala de la colegul meu de banca un parfum micut si un trandafir albbatting eyelashesbig grinahhh ce mi-a mai placut :->