Poi pentru inceput ar fi bine sa incepi sa o intrebi care sunt florile ei preferate dar mai multe intrebari ca sa nu'si dea seama si daca nu afli nimic poti sa iei un trandafir rosu ce inseamna dragostea tea pentru ea sau unul alb ce inseamna puritatea iubiri tale acum vezi si tu gasesti care sa iti placa :*. Noroc si sa o impresionezi!
Pai daca tii la ea poti sa-i iei un trandafir rosu sau un aranjament floral mai deosebit.
Pai tu ar trebui sa stii gusturile iubitei tale, nu noi . Oricum cred ca la toate fetele le plac trandafirii rosii ...mai mult nu pot sa iti zic atata timp cat nu o cunosc pentru ca majoritatea persoanelor au gusturi diferite.
Aici e alegerea ta, ii poti darui un trandafir rosu semnificand pasiunea si dragostea dintre voi doi sau un crin alb semnificand puritatea iubirii tale, e alegerea ta si daca stii cate ceva depre ea trebuie sa stii ce i-ar placea.
Mie mi-ar placea sa primesc un trandafir MOV:X:X:*
uite ca astahttp://www.google.ro/......tp?/imgres
daca iubitei tale ii place movul...
Pai uite ce simbolizeaza unele flori
Garoafele - dragostea si admiratia.
Gerbera- credinta, increderea, sinceritatea, dinamismul si intelepciunea.
Orhideele - frumusetea delicata, raritatea, unicitatea si rafinamentul.
Lalelele- eleganta, gratie
Sau dupa culori... Trandafirii rosii transmit dragostea, frumusetea, curajul, respectul si pasiunea, trandafirii roz fericirea, aprecierea, recunostinta, compatimirea si admiratia, trandafirii galbeni prietenia, bucuria, incantarea si promisiunea unui nou inceput, iar cei albi inocenta si puritatea. Garoafa rosie transmite urmatorul mesaj "Inima mea tanjeste dupa tine", garoafa roz "N-am sa te uit niciodata", iar cea alba "Esti dulce si draguta". Crizantema rosie este mesagera unei declaratii de iubire, cea alba este o solie a adevarului, iar cea galbena a iubirii neimpartasite. Liliacul alb este semnul tineretii si al frumusetii, liliacul roz al prosperitatii, iar cel mov este semnul unui inceput de dragoste. Laleaua rosie este simbolul dragostei, iar cea galbena inseamna stralucirea in viata.
FUNDA?
Daca o iubesti cu adevarat iai un trandafir rosu ca sa ii arati ca o iubesti(si sa economisesti ceva bani)sau daca te induri iai un crin imperial ca sa o rasfeti ca pe o regina si chiar si un crin alb parfumat ar fi bun. E alegerea ta!
Daca e la fel de proasta ca tine si stie sa aprecieze ceva "cadonat" din partea ta, cumparai niste papadii, cine stie, poate luati si cina.
Rilaandreea întreabă: