Un buchet chochet de lalele. Sunt extrem de frumoase, de finute, si se potrivesc pentru oricine. Daca este ziua Dansei de nastere, si daca dispui de cativa banuti in plus, ai putea opta pentru un cosulet nu prea mare de lalele.
N-as lua crini (mi se par mortuari). In rest, orice buchet frumos dar nu extrem de pompos este potrivit. Intreab-o pe sotia ta ce flori prefera mama ei, va fi si mai bine.
trandafirii merg pentru oricine doar ca de preferimnta culoarea n-ar trebui sa fie rosu ca sa nu intre la idei apoi...
Hahha Mircea este o floare care se numeste popular '' limba soacrei'' un cactus f tepos.asta in cazul in care merita... daca nu si e ok sugerez un buchet frumos de lalele, frezii, trandafiri. ar fi perfect
Cel mai bine cumpara un ghiveci cu o floare draguta si va ramane pe veci cu amintirea ca floarea asta este de la ginerele meu. Mie una asa mi ar place si eu asa ii fac soacrei mele si e tare mandra si fericita! Si de fiecare data cand pune apa la flori stie ca y e de la mine! mult succes
Cred ca nu conteaza atat de tare, pana la urma, o sa se bucure asa tare de gest ca nici n-o sa fie important ce flori sunt!
Depinde de ea! Daca e o femeie aranjata si dichisita, ii iei flori de fite sau chiar trandafiri, se va simti tanara si adorata... Daca e o batranica simpatica, ia-i niste flori prietenoase, de sezon si colorate, cat mai vesee si parfumate poti!