E ceva in natura barbatilor sa insele, dar nu e bine sa generalizam.Sunt si barbati seriosi, cu capul pe umar, fideli care nu au ochi decat pentru o singura femeie.Citeam intr-o carte si am flat ce gandesc "unii"barbati cand fac dragoste cu iubita lor...cum ar fi sa o faca cu alta?! Sunt curiosi si ar dori sa incerce cu noi aventuri cu diferite persoane. Dar repet, nu e o regula, nu e corect sa generalizam.
Nekane...glumeam mai sus... dar sincer nu stiu ce sa raspund pentru ca nu sunt casatorit si am 20 de ani deci am mintea pe o planeta departe de galaxia asta... dar consider ca daca ea ar fi cum mi-as dori si mai ales sa ma lege un copil de ea... m-as simtii foarte foarte vinovat.
Asa ma gandeam si eu. bun, stiu si eu ca toti barbatii inseala, dar chiar sa gandasca asa dupa? da, stiu ce vei spune, ca si femeile inseala, sunt de acord. dar stii cum e, femeile isi fac procese de constiinta si de cele mai multe ori se dau singure de gol.am pus si eu intrebarea asta pentru ca voi barbatii sunteti atat de interiorizati incat nu scoatem nimic de la voi.si as vrea si eu sa stiu ce ganditi voi in acele momente.
Eu nu cred ca toti barbatii inseala, ci mai degraba ca un mare procent din oameni inseala. Ati fi surprinsi, dar testele psihologice realizate pe cohorte mari de oameni, au depistat ca procentul de infideli e mai mare in cazul femeilor, doar ca barbatii cand inseala au obiceiul sa se laude si se afla mai frecvent.
Prost ar fi sa gandeasca altceva decat "ce bine a fost". Dupa ce si-a riscat pielea sa mai si rergete? Ar fi culmea prostiei.
Probabil se simte putin incomod sa nu afle sotia/iubita si se uita in jur sa nu fie vazut de cineva, probabil primul gand zice ca se va intoarce repede ca are putina treaba sau intarzie si el de fapt merge in pat la alta,, parerea mea,, si cand se intoarce, pai sa vezi ca am muncit de am rupt...Eu sincer cred ca nu toti barbatii inseala... din experienta mea cred ca inseala barbati care sau casatorit de tineri(16/17 ani) ne avand nici-o relatie in trecut cu nici una si atunci ajung in pat cu alta din curiozitate sa vada ce are alta in puls fata de iubita/sotia lui ...si constata ca tot sotia/iubita lui e mai buna...si daca iubita/sotia nu va sti sau nu afla, ei cred ca e ok din puctul lor de vedere...sau mai pot spune ca uni barbati cad in plasa,, sa insele,, din anturaje etc.
Se gandeste ce minciuna sa-i spuna daca cumva e sunat de sotie in timp ce e la amanta
La barbati este instinctiv, nu cred ca gandesc prea mult inainte de a o face.probabil ca ii preocupa mai mult gasirea unei "motivatii"si apoi cautarea unui alibi perfect. dupa, cred ca au ceva mustrari de constiinta si cumpara un cadou pentru sotie sau incearca sa faca in asa fel incat aceasta sa nu "miroasa" nimic, purtandu-se mai "bine " o perioada de timp. dar eu cred ca sunt si cazuri in care barbatii o fac doar o singura data si doar din curiozitate sau "usor"influentati, cei din grupa asta cred ca au mustrari de constiinta si o data si o data neputand suporta presiunea psihica marturisesc sau se "lasa prinsi"
Ok...eu consider asa : barbatul care insala (nu mai mult de odata) poate fi iertat, femeia care insala este o cur. a
Ce bine a fost, oricum nu va afla si daca va afla voi gasi eu cumva o scuza. Banuiesc ca asa e.