Pai, ai putea sa ii iei un colier frumos din argint.ca aur costa cam mult.si un buchet maaaaree de flori:*
Tu ii cunosti cel mai bine gusturile, stii ce isi doreste asa ca te poti orienta.
De ce sa-i cumperi cand poti sa-i confectionezi?
Daca i-ai cumparat nu prea ai pus asa mult suflet, dar daca i-o confectionezi va simiti ca pentru ea te-ai straduit si ii vei arata cat de mult o apreciezi .
Exmp. de confectionari:
-o poezie
-un portret
-o bratara
-etc...
Bine ca nu ai intrebat cu 5 minute inainte...
In bugetul ala te poti uita la un iPod shuffle.
Pai i-ai un colier sau o bratara. Ori poti sa confectionezi tu ceva de ex:
-o felicitare interesanta
-incearca sa faci ceva din carton
-o bratara cu macaroane sau cu ce vrei tu
Daca preferi colierul sau bratara i-ai si un buchet mare de flori. Tu sti care sunt florile ei preferate.Sau o cutie cu bomboane. Dar mai bine flori.
Sper ca te-am ajutat.
Sarbatori fericite.Pa!
Ceva cumparat nu e asa de frumos! Bineinteles va aprecia, dar cel mai bine ar fi sa rogi un fotograf sa puna niste fotografii cu voi doua inconjurate de inimi si tot asa pe un CD! cu bani poti plati fotograful si img cu tine mica sunt bune si tot ce ai cu dansa si cu tine! Dar si ceva facut de tine este bun, te pricepi la desen? fa-i un desen, te pricepi la pictura? fa-i o pictura sau orice altceva! din banii aia cred ca poti cumpara jucaria aia ROATA OLARULUI si ii poti face o oala sau ceva! Nu stiu ce sa mai spun, a da :
SARBATORI FERICITE!