O floare, o felicitare, o cutie de ciocolata,un ceas, un lantisor etc. Dar cel mai frumos cadou pentru o mama e ca, copilul ei sa o asculte, sa o iubeasca si sa o pretuiasca! Arata-i cat de mult o iubesti si te asigur ca va fi mai de pret decat oricare alt cadou material!
Pai cam ce ii place ei de ex daca ii plac delfinii iai ceva bibelouri cu delfini sau daca ai banii ceva un lantisor sau un inel de argint
Eu cred ca cel mai bine ar fi sai dai un buchet de flori o sa fie foarte incantata o sa vezi
Pai sa-i oferi un buchet de flori, gandeste-te ce flori ii plac ei cel mai mult, o felicitare in care sa ii transmitzi ganduri si un calduros la multi ani, o cutie de bonboane... poate un parfum sper ca te-am ajutat
Poti merge la o taraba sau un magazin cu chestii personalizate si poti face un tricou cu poza ta care ii place ei cel mai mult, un lantisor cu initiala numelui ei, o floare care ii place ei, niste bombonele cu I Love Milka cu inimioare
Crede-ma un buchetel de flori si note bune de la scoala! Asta rezolva orice daca vrei un cadou cumparat sau facut lasa un comentariu cu da. Ok!
Mai omule note bune de la scoala si daca vrei (recomandat) un buchet( buchetel) de flori
Poti sa-i dai un colier, o bratara sau o bluza care ii vine bine. POATE niste cercei daca ii plac!
lilo2 întreabă: