Amandoua sint importante. ziua de nastere stim cit si de ce este importanta; ziua cind a intrat cineva in viata noastra este o binecuvantare de la Dumnezeu. ne-a trimis omlu de care aveam nevoie, sufletul pereche. daca simti sa celebrezi aceasta zi, inseamna ca este cu adevarat o binecuvantare
Amandoua trebuie sarbatorite:ziua de nastere, fiindca semnifica o victorie a vietii, iar cealalta, fiindca acel cineva ti-a imbogatit viata. Oricum, sarbatoresti daca ai dispozitia si resursele financiare necesare.In cazul grijilor coplesitoare uiti de amandoua sau le pomenesti in gand cu tristete.Iti urez sa n-ai parte de ultima situatie. Mira
Nu este semn de egal (ca sa alegi una sau alta) ci semn de plus...(si una si alta). Oricum de multe ori se uita ziua in care un om a intrat in viata noastra... sau cel putin barbatii tind sa uite, macar ziua noastra de nastere si-ar aduce-o aminte...
Ziua de nastere. Cineva care a intrat in viata noastra poate sa si iasa tot atit de bine, este ceva ce poate fi trecator.
Ziua de nastere dar poate fi si ziua in care a intrat cineva in viata noastra, depinde de situatii. Pentru mine sunt la fel de importante.
Ambele sunt importante, zic eu...La fel de importante...Nu in fiecere zi implinesti o anumita varsta si nu in fiecare zi ne intra in viata persoane speciale.
Nici una nici alta...de ce m-as bucura ca imbatranesc si ma apropii de cosciug? si dc m-as bucura cand vine intra cineva in viata mea cand exista o sansa depinde...sa mi-o distruga?
Amelia87 întreabă: