PAi ok, apropo nu-ti bate, cum e si normal de altfel, da nici macar atat nu-l cunosti sa-i stii pasiunile, stilul, ce i-ar putea trebui? Ce naiba, asta inseamna ca nu-i acorzi suficienta atentie de nu stii nimic despre el.
Un pistol de jucărie cu apă.
Un cal de lemn.
O plasă de prins fluturi.
O elicopter cu arc mecanic, care să zboare prin cameră.
O paletă de dat după muște.
Un cățel de pluș pe o platformă cu rotițe care poate fi scos la plimbare seara.
Un ursuleț ca să adoarmă cu el în brațe.
Sper să ajungă banii.
Daca dai căutare pe TPU "cadou de ziua lui" vei gasi o gramada de intrebari cu raspunsuri pe aceasta tema. Probabil vei gasi mai multe idei decat vei primi la intrebarea ta.
Cine stie cine esti tu si cine e el? si ce ii place lui, mai mult ca tine?
daca tu nu stii ce ii place si intrebi pe altul strain ce i-ar place, e grav.
uite, ca baiat, in conditiile date, cu o iubita care nu stie ce-i place iubitului ei, cu 600 ron, i-ai o bagaboanta. O sa o vada o ora maxim, in seara aia, dar cred ca ea va tine minte ce ii place si ce nu. si daca pe viitor ai sansa la anul, iar sa nu ai inspiratie, o sa aiba ea. si ai scapat
Întreabă-l pe el ce își dorește.
Asta tine de educație.
E mai bine sa întrebi o persoană ce își dorește decât sa ii iei un cadou și sa nu i placă.
Știu ca vrei să îi faci o surpriză. În general bărbați își doresc un ceas sau adidași.
Sau un dans în pizds goală
Un bici impletit cu dragoste
insa doar il arati, ca tu o sa il folosesti pe el
Nu stiu care este situatia la voi, cat de poenminded sunteti, ce pot sa fac este doar sa iti spun ce cadou primit mi-a placut mie cel mai mult.
Si-a convins si adus o pritena buna pe care stia ca o plac, si am facut sex in 3!