In cazul meu nu este un lucru, ci este o persoana, si aceea este tatal meu.
E ca si cum ai cere unui inotator ce-i lipseste riului ca inotul sa fie perfect.Viata nu asculta de nici o logica.Insa ramine doar priceperea inotatorului.Totusi notiunea de perfecta, cred ca e prea mult spus pentru ca oricita perfectiune am atinge tot mai gasim alte culmi de atins.
@noctis daca te jeneza intrebarea puteai s-o eviti. Nu toata lumea are o viata perfecta ca a ta, totusi, raspunsurile infara de al tau, m-au surprins.
O persoana pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca...
*mda ...prea siropos...*
Hey!
Viata mea e perfecta alaturi de Dumnezeu. Si daca imi lipseste ceva, El stie si face totul dupa planul Lui. Nu imi pun nadejdea si speranta in lucrurile pamantesti, pentru ca nu are rost. Imi pun nadejdea in dragostea, bunatatea si promisiunile lui Dumnezeu.
Gbu:]
Asta depinde de fiecare:cuiva-bani, cuiva-iubire, cuiva-sanatate; dar mie-de toate
O viata odata inceputa nu mai are cum sa mai fie perfecta :-(. Dar sa nu ne legam de chichite: cand Vallÿ ii spune lui Nutzÿ ca e perfecta el stie exact ce vrea sa spuna cu asta.
Daca se face vreo lista pe aici ma pun si eu.
Sa pot creste capre, oi, magari si galinacee intr-o zona cu temperatura constanta.
Sa construiesc masini inteligente si folositoare.
Sa scriu doua povesti.
Sa infiintez un micro principat-republica locuit de cei care au trecut examenul la perfectiune - de buna seama.
Dau la schimb premonitii (mai putin cele lucrative - Loto).
Vietii mele ii lipsec banii totul am si fericire si iubire si sanatate dar ca sa fie viata mea perfecta nu ar incurca mai multi bani
O persoana care sa fie langa mine mereu sa ma sprijine in toate si sa ma faca fericita
Momentan...persoana pe care o iubesc, dar daca vrei sa iei in calcul si alte lucruri as mai spune : capacitatea de a zbura, de a te teleporta si nemurirea. Dar asta ar crea o viata de basm, o viata magica. Deci-persoana iubita!
Trebuie sa-mi lipseasca ceva? Cu siguranta sanatatea.Mi-as dori mult de tot sa scap de o anumita problema de sanatate pe care o am de ceva vreme...