Normal ca daca ai timp de gandit,atunci bei gasi o infinitate de probleme,si sa stii ca te inteleg foarte bine, caci atunci cand nu am ce face ma gandesc la toate lucrurile prin care trrc eu, la toate suferintele celotlalti si atunci chiar ca ma apuca plansul, dar apoi ma gandesc: cu ce ma ajuta plansul? Nici macar nu ma descarc plangand caci as plange in continuare, si nu se rezolva nici o problema asa ca mai bine ma gandesc cum sa imi rezol cat se poate problemel si sa incep sa imi ocup timpul cu diferite activitati care ma inveselesc.Deci nu ar trebui sa fii atat de trista caci nu ai atatea probleme, si nu iti spun sa privesti neaparat la prrsoanele de langa tine care au si ele prebleme, mai bine ai privi in trrcut acum cateva milioane de ani in urma, atunci persoanele chiar aveau pentru ce plange.
Invata, citeste, rezolva probleme, invata o limba straina, un limbaj ed programare. Ocupandu-ti mintea cu ceva interesant si util, nu vei mai avea timp sa te gandesti la probleme si sa plangi. eventual, vei rezolva cumva problemele, fiindca plansul este inutil si te impiedica sa gasesti o rezolvare
Ce ar fi sa zici un Tatal nostru? Habar nu ai ce putere are rugaciunea.Incearca sa crezi cu adevarat.Nu este o rusine.
Daca ai unele probleme, de ce nu incerci sa le rezolvi cat de cat? Ala e primul pas, pentru ca o problema ignorata nu va disparea pur si simplu...
Uita te la serialul asta the big bang theory. o sa te simti mai bine, e o comedia si daca esti fata isteata o sa stii sa l apreciezi.
dar asta e temporar. cel mai bine e sa ne spui ce ai patit macar atat cat sa te descarci.
Gaseste un serial online la care sa te uiti cand esti suparata sauiti vine sa plangi. Cand esti foarte suparata suna prietena cea mai buna si invit-o la o cafea sau pe la tine, ca sa stai de vorba cu ea, sa ii spui cuiva ce te doare, petnru a te descrca. Toti trecem prin momente dificile, incearca sa iti gasesti ceva de facut ce iti face placere. Daca ai un animal in casa e foarte bine pentru ca iti ia energia negativa ( stai mai mult cu el si poate o sa te simti mai bine ). Socializeaza ca sa uiti de probleme ...cauta filmulete amuzante pe youtube ca sa mai razi putin. sa imi spui daca a dat roade . sa te tii tare, totul trece
Stai linistita si nu te mai gandi la lucuri nasoale, iesi pe afara, admira peisaje o sa te relaxezi foarte bine in preajma naturii!
Ceao. Stiu ca este naspa, cred ca simti ca nu mai rezisti! Orice ar fi trebuie sa stii ca asa e viata, cu bune cu rele, vei trece peste perioada asta nasoala. Dar intre timp te poti uita la un serial frumos, cauta-ti prietenii vechi, reia legatura cu ei, incearca sa discuti cat mai mult despre ce simti, deschide-te in fata unei persoane. Trebuie sa te asculte cineva, sa ii spui unei persoane tot ce ai pe suflet si te vei simti mai bine sa stii. Iti las si numele unor seriale la care te poti uita.
1. 90210
2. Switched At Birth
3. One Tree Hill
4. The Simpsons
5. Friends
6. The Lying Game
7. The O.C
Fi tare! Vei trece peste perioada asta naspa. Nu uita, incearca sa te deschizi in fata unei persoane. Vizionare placuta la seriale daca te uiti si o zi cat mai buna!