Daca visezi baiatul care iti place, inseamna ca il iubesti cu adevarat, iti sta gandul numai la el si ai vrea sa fie langa tine permanent.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Ca te gandesti prea mult la el? In "popor" se zice ca daca il visezi se gandeste el la tine.
Ca te gandesti al el. eu visez exact lucru la care ma gandesc intens in ziua aia, respectiv pe,, el "
Sa spunem asa - visul apare in tine, in miez de noapte, deoarece este o expresie a afectivitatii tale. In fapt, este o expresie a inconstientului tau.Este o manifestare a inconstientului, insa nu este o manifestare pura a inconstientului, ci una care este filtrata la randul ei. In fapt, se spune despre vise ca sunt realizarea unor dorinte intr-un plan simbolic, ca o compensatie la unele nerealizari, nevoie este resimtita ca fiind incapabila sa se exprime intr-un plan real si atunci este compensata ca atare. Sa spun asa stai mult cu gandul la el.Mai ales daca inainte de a adormi te gandesti foarte intens la el, atunci de asta il visezi.
Te Pup!
Inseamna ca te gandestimult la el...cum a spus ankashain plus chiar u ai spus:il placi!
Ca il placi foarte mult si iti sta tot timpu gandu la el ...si poate se gandeste si el mult la tine...
Pai cred ca il iubesti cu adevarat....si te gandesti mereu la el...de asta il visezi..si poate si el se gandeste la tine.