| Aleeqq001 a întrebat:

Ce inseamna atunci când plângi dacă cineva îți spune ca te iubește?
Gen mi se spune rar și de fiecare data când x îmi spune încep sa plâng și nu îl plac sau ceva

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca nu il placi eu cred ca e de la sine inteles, probabil e o reactie din mila. Spune-i care e treaba pe un ton civilizat, astfel incat sa isi vada de viata lui si sa gaseasca pe cineva care ii intoarce sentimentele.Nu profita de el.

| Aleeqq001 explică (pentru dullcat):

Degeabaa, el singur mi-o dat ghost ca nu ma merita și ca cică îs prea buna laughing)

| sammie a răspuns:

Emoțiile te copleșesc. Cel mai probabil este din cauza că persoanele nu prea îți spun. Mie mi se întâmplă asta atunci când un băiat îmi spune.

| Aleeqq001 explică (pentru sammie):

La mine e ok când fetele îmi spunn, la băieți e mai complicat sincer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie când îmi spune cineva ca ma iubește, primul lucru pe care ii fac :râd laughing mai ales dacă nu cunosc persoana, o cunosc prea puțin sau poate o cunosc prea mult și este genul de om fățarnic ( o iubire din aia numai de ochii lumii sau din interes).

De asemenea pot sa devin brusc și ironic, cu reproșuri, vorbe dure, aspre. ( mai ales când știu ca am dreptate). Diavolul întruchipat. laughing

Nu ma las asa ușor dus de nas de aceste doua vorbe Trebuie fapte, nu vorbe.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Probabil din cauza copilăriei, dacă părinții tăi nu își exprimau sentimentele de iubire pentru tine, ex: suntem mândrii de tine, te iubim, de aici totul, mai ales dacă nu își arătau între ei iubirea, dacă unul dintre părinți era absent, etc, probabil ai o trauma nerezolvata ( cu toții avem, majoritatea am crescut cu famili unde traumele, frustrările bunicilor s au dus mai departe la părinți, părinții ni le au expus noua și da), totul se poate vindeca prin mersul la pshiholog, prin înțelegerea problemei.
Înțeleg din ce ai scris ca ți a lipsit afecțiunea, cred ca o meriți mai mult de cât oricine, dar ai grija în cine te încrezi ( pentru unii oameni " te iubesc " este cel mai sincer și pur lucru, pentru alții este doar o forma de a cuceri pe cineva, neînsemnâd mare lucru, diferențiază aceste 2 categorii).