Raspuns pentru "Dont hate me":... I-am dat lui draculaq un raspuns scurt si la obiect! La varsta pe care o banui ca ar avea-o fata, nu cred ca stie ce vrea! Si acum pentru tine: femeile sunt usor de inteles... de barbatii care vor sa le inteleaga, care au capacitatea de a le intelege! Ceea ce le face sa para dificile, sunt intr-adevar schimbarile lor de dispozitie. Pentru asta sunt de vina hormonii! Orice femeie si-ar dori ca macar pentru 10 minute in viata lui un barbat, de fapt barbatii, sa fie in pielea unei femei, intr-unul din momentele in care ea este "neinteleasa si dificila"... Sau sa vada cum e in timpul sarcinii, sau sa nasca, sau sa suporte durerile din timpul menstruatiei...etc. Nu suntem de vina ca asa suntem facute sa fim, nu suntem de vina ca uneori nu avem chef de nimic... dar cu toate astea pregatim cina, facem curatenie, facem cumparaturi, desi suntem obosite...etc, toata lumea intelege ce vreau sa spun! Un barbat adevarat si mai ales inteligent stie sa aprecieze o femeie, invata sa o inteleaga, sa o respecte, sa o iubeasca asa cum e ea si pentru tandretea ei, pentru dragalasenia ei, pentru dovezile ei de sacrificiu!
Sa-i impresionezi in mod placut parintii, sa le arati ca esti un baiat inteligent, manierat cu care fata lor este in siguranta, asa ea nu va mai fi nevoie sa te tina la distanta, sau sa se ascunda de parintii ei cu tine...
Fa in asa fel incat sa te cunoasca! Daca nu te cunosc personal, cum sa nu te suporte si sa aiba o impresie gresita despre tine? Din auzite? Daca e asa, demonstreaza-le ca se insala!
probabil ai facut tu ceva ce o baga pe ea la banuieli daca e bine sa fie cu tine...sau nu.
Tot ce e posibil ca prietenii ei sa ii fi zis anumite chestii despre tine...si chestiile alea sa o puna pe ganduri.
Vorbeste cu ea..si intreab`o daca e confuza in privinta ta, sau in privinta ei.
Daca nu stie ce vrea inseamna ca asteapta o partida cu mai multi bani. Femeile nu prea stiu ce vor, umbla numai dupa avantaje, se marita cind au prins pe cineva, se despart usor cind apare altceva la orizont si cind imbatrinesc se vaita ca nu au avut noroc in dragoste. (o sa o vedeti pe Raduleasca - e un exemplu in acest sens)
Inseamna ca e foarte indecisa si nu stie ce simte pentru tine.eu zic sa-i dai timp sa segandeasca si daca isi va da seama ca vrea sa fie cu tine, stai linistit ca o sa te caute ea.
Are nevoie de un ragaz, are nevoie de timp are nevoie sa te cunoasca mai bine iar acel te iubesc e asa ca sa te prinda, sa te gandesti sa nu o lasi pana cand se hotataste definitiv, asteapt-o .cred ca merita.
Din propria experienta, nu te iubeste.iti spune ca te iubeste, dar ca e confuza doar ca sa nu-ti raneasca sentimentele.incearca sa te detasezi, sa vezi cum reactioneaza, dc vine inseamna ca a fost sincera, dc nu, inseamna ca nu a putut sa-ti spuna ce simte, de teama sa nu te raneasca.nu cauta mila, de ce sa te injosesti?
Femeile sunt foarte dificile. Din acest motiv, nimeni nu reuseste sa le inteleaga. Daca nu stie ce vrea, da-i putin timp de gandire, prefa-te interesat de altceva.
Alessa, nu e vina noastra ca v-ati nascut femei nu?
Probabil e nasol sa fi femeie in anumite perioade ( vezi menstruatia, vezi menopauza, sarcina ) etc.
Exista si dezavantaje si avantaje.
Probabil prietena lui, are aceeasi varsta pe care o avem si noi 2 nu?
Sunt greu de inteles unele, pentru ca nici ele nu stiu ce vor, si cand TU nu stii ce vrei, e mai greu sa faci pe altu sa te inteleaga.
Si intr-adevar, un barbat adevarat intelege o femeie, si atunci cand o intelege, fuge cat il tin picioarele )))
Stii bine ca am dreptate in ceea ce zic.
Ca sa revenim la draculaq, te-ai gandit la posibilitatea ca fata care ti-a zis ca te iubeste sa se gandeasca si la altcineva?
PS : just4thecause, nu just don`t hate me
Atunci conteaza foarte mult si cat a stat cu fostul` si cat de mult a tinut la el, daca l-a uitat, de ce s-au despartit and so on.
Gandeste-te ca daca ti-a zis tie ca te iubeste si vrea sa fie cu tine, dar totusi te refuza din cauza ca e confuza, nu numai ca NU te iubeste, dar sentimentele ei nu sunt doar pentru tine ci si pentru altcineva.
Fiind mica de varsta, probabil nu stie nici ce vrea, si nu stie nici ca te iubesc nu se spune asa usor
@kh1ss sincer. chiar nu mi se pare. De ce spui asta? nu am nici un raspuns in care sa denigrez femeile, am spus doar ca asta e parerea mea in problema lui.
Si cum o pot face sa se hotarasca? Am fost cu ea, dupa ne-am despartit ca cica este stresata si nu are timp de o relatie si dupa cateva ore, ma vrea inapoi dar este foarte confuza...
Se poate gandi si la fostul (de care s-a despartit de mult timp), dar stie ca nu mai are nici o sansa cu el. Prietena mea... e minora.Nu este femeie
Ne-am despartit... dupa 2 luni.in care a fost perfect.Cica nu vrea definitiv. O perioada de 1-2 maxim 3 luni...ca sa vada ai ei ca nu mai tine legatura cu mine (ai ei au o parere foarte proasta despre mine si foarte gresita). Ce ar trebui sa fac?
Nu am cum. Parintii ei nu ma cunosc personal. Dar si-au facut o impresie foarte gresita..si nu vor sa mai am de-a face cu fiica lor.
Au ei un motiv.nu-l pot spune...Nu vor sa ma cunoasca si nu vor sa auda de mine .