| nicunaynay a întrebat:

Ce inseamna cand o fata te cam loveste? degeaba asa. Finca am intrebat o prietena de a ei si ea a zis ca nu-mi spune. Va rogg.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iulia_9095 a răspuns:

Ori a-i enervat-o foarte tare si ii vine sa te bata in conintuu ori ii place de tine(cred ca varianta aceasta)si daca nu vrea sa-ti spuna prietena ei sigur ii place de tine, unele fete asa se comporta, toata avem stiluri diferite

| Elisa a răspuns:

Pai depinde:
-te poaste lovi din joaca
-te poate lovi sa se razbune
Acum tu trebuie sa decizi daca mai ramai prietena cu aceea fata care te loveste sau nu.

| Alyra a răspuns:

Probabli e îndrăgostită de tine. love struck

| Annaa a răspuns:

Inseamna ca e proasta si ca vrea sa se dea in fite. inseamna ca nu stie cum sa atraga atentia si vrea sa se dea mare ca loveste un baiat! Nu o lasa sa faca asta!laughing

| Asyul95 a răspuns:

Pai,a lovi o fata sau chiar si un baiat inseamna a fi indragostit.Normal daca lovesti fara motiv.Pentru ca daca lovesti cand esti nervos pe o fata sau baiat este prin simplul fapt ca vrei sa lovesti,dar cel mai indicat pentru baieti sa nu loveasca fetele pentru ca este un proverb
-Cine loveste fetele se loveste pe el insusi,
Si tot asa este indicat ca fetele sa nu loveasca baieti pentru ca o patesc, si totusi nu e bine ca poate sunt baieti prosti care nu stiu proverbul; sau vorba.
Baietii nu lovesc fetele, doar invers :->.
Deci asa se zice :
Loviturile sunt din dragostehappy
tonguetongue
Sper ca te-am ajutat.
Ceauhappy

| DildăuPaispe a răspuns:

Inseamna ca te place. Mai ales pentru ca prietena ei nu vrea sa-ti spuna.

| Alexxxxxxx a răspuns:

Probabil te place. si prietena ei nu iti spune ca sa nu se supere pe ea

| WhatMeanLove a răspuns:

Poi are foarte multe intelesuri! Eu am patit asta ca m-a lovit da asa sa nu ma doara deloc, un baiat de la mine din clasa a facut asta da chiar baiatul de care imi place mie si el stia ca il plac deci poate insemna si ca te place ...depinde si cum te loveste! Daca te loveste incet poate te place, daca te loveste tare ori este geloasa ca poate tie iti place de altcineva ori e uparata pe tine di motive necunoscute!

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Ca te iubeste e logic happy

| deutza_3778 a răspuns:

Te place asa fac eu cu un coleg de al meu, poate ca vrea sa stii ca e acolo si sa o bagi in seama si daca prietena ei nu vrea sa iti zica e normal ca simte ceva pentru tine ca sigur nu ar da in tine in cauza plictiseliwinking. Fundita?

| Αγάπη a răspuns:

De obicei poate insemna ca te place sau ca o enerveaza prezenta ta.
Dar pentru ca nu a vrut sa iti spuna inseamna ca fata aia te cam placewinking
fundita?

| Eddyz a răspuns:

Inseamna ca acea fata te place (sper ca esti baiat laughing. daca nu.e grav cazul laughing ) si vrea sa fi-ti impreuna. daca tu nu simiti nimic pentru ea spune-i sa inceteze sau raspundei cu o voce groasawinking te va lasa in pace imediat happy noroc

| FflLoriNnaAa a răspuns:

Pai te placelaughinglaughing km de nu tiai dat seama?happyhappyhappy daca e draguta... cine stie?laughinglaughing ml noroc