anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna cand visezi ca bati pe cineva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CA VINE CINEVA

13 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Dragut...probabil te-a enervat foarte mult o persoana si nereusind sa "te razbuni"pe viu o faci in somn! nu te alarma ca nu e nimic grav.de obicei visele redau ceea ce am fi vrut sa facem si n-am facut, sau ceva de ce ne e teama sau pur si simplu visam ceva ce ne place! incearca sa te amuzi de acest"vis"winking

| wizard_cristi a răspuns:

Nu inseamna nimic. Visele nu au o semnificatie deoarece un vis este o experienta ce nu poate fi explicata. Totusi, lumea spune ca a visat ca, de exemplu bati pe cineva, deoarece creierul tau face conexiunile cele mai apropiate pentru a explica experienta. Acestea sunt de obicei experiente recente sau importante.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Neintelegeri, certuri cu cei din jur, iar daca bati un prapadit, necaz sau ghinion vei avea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna cind visezi ca faci sex cu cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am vista asta d 2 ori s la scoala m-am certat k persoana care am visat k o bat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te indragostesti de o persoana necunoscuta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca esti un ffff mare fraier si ca nu esti in stare sa bati p cineva si visezi noaptea lucruri misto si te simti binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te alarma nu este absolut nimica grav. si eu am avut vise de genu asta,, in fine nu te alarma (subconstientu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hi fratilor daty sj voi un raspuns mai conccrett bgms

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

| vaya a răspuns:

Invingi intr-o situatie

| Kata_Catalin_1997 a răspuns:

Inseamna o lupta interioara daca a cazut persoana din vis o sa ai succese