Daca visezi ca cineva moarte se spune ca atunci ii moare moartea, sau se schimba vremea, daca visezi ca e pe moarte si nu a murit poate insemna nelinisti. www.dictionardevise.ro
Buna, acest vis al putem interpreta astfel:inseamna ca acelei persoane ai moare moartea si mai reprezinta si semn de noroc.
Sunt simple vise si atat... Daca visai pe cineva mort se spune ca i-a murit moartea...Nu mai crede in toate superstitiile...
Ştiu de la bunica mea ca atunci când visezi aşa ceva înseamnă că i-a murit moartea.Nu ştiu cât este de adevărat, dar nu cred că e bine să verifici dacă totul este în regulă cu persoana respectivă.
Intra pe google la talmacirea viselor si afli tot ce te intereseaza. sper ca ti-am fost de ajutor.papapa
Nu te baza pe vise, acestea pot fi semnele faptului ca te-ai indepartat de Dumnezeu.Incearca sa te rogi mai mult si sa mergi mai mult pe la biserici.In popor se zice ca daca visezi ca cineva e pe moarte din contra acestui om ii moare moartea. Sper ca ti-am fost de ajutor.pa pa
anonim_4396 întreabă:
Anonimaaaaaaaaaaaa întreabă:
Bancila_Simona_1985 întreabă: