| roxanaraluca a întrebat:

Ce inseamna daca visez o persoana moarta, care nu o cunosc, doar din povestiri(este foasta prietena a iubitului meu actual!)? In vis e vie si e suparata ca "prietenul" ei nu a asteptat-o si si-a facut o alta relatie(cu mine). La un moment dat eu incerc sa o linistesc, ajungem chiar sa plangem impreuna si eu o ating pe fata si pe mana. Ce sa cred?

15 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Probabil te-a impresionat povestea ei. Nu are nici o alta semnificatie, doar faptul ca te-ai gandit tu la ea te-a facut s-o visezi. In timp o sa dispara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inseamna nimic, doar ti-ai amintit de ea si acum ai visat-o.

auran
| auran a răspuns:

Cred si eu ca o visezi moarta daca este fosta prietenului tauhee hee

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita.big grin Te-ai gandit la ea si de aia ai visat-o.Este doar un simplu vis.happyNu are nici o semnificatie.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa nu te inbolnavesti.eu am patit-o.

| cristina93 a răspuns:

Daca visezi o persoana moarta, inseamna noi orizonturi pentru persoana respectiva, pentru tine totul e okbig grin

| hanry a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la TV.

| giovana a răspuns:

Nu te mai gandi. happy

| sarahristea a răspuns:

Si eu am visat ca EU mor, acelasi vis timp de o saptamana, apoi am visat cum mama are un cutit in burta ma trezeam cu fata la cearsaf, uneori imi dadeam cu capul de pat laughing sunt doar vise

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subconstientul iti functioneaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auran cred ca nu ai inteles...nu a visato moarta ci persoana este chiar moarta dar ea a visato vie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca vei avea noroc in perioada imediat urmatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de cateva zile visez ca ma impac cu fostul prieten. dar visez asta in fiecare seara... oare se va indeplini visele sh vor deveni realitate?