Ce inseamna momente unice pentru oricine?
Inseamna ca sunt momente care nu se repeta exagerat si pe care ti le poti aminti cu usurinta datorita impresiilor pe care ti le lasa.
De exemplu iti amintesti toata mancarea pe care ai bagat-o in tine vreodata? Probabil ca nu. Cine isi mai aminteste ce a mancat acum 3 luni la micul dejun?
Dar daca mergi pentru prima data in alt oras si mananci la un restaurant. Este ceva diferit asa ca o sa-ti amintesti mai usor.
Chestia asta se aplica la toate lucrurile, nu numai la mancare.
Oamenii tind sa-si aminteasca lucrurile care i-au marcat pozitiv sau negativ. Din cauza asta nu iti amintesti lucrurile care te-au lasat indiferent precum toate zilele petrecute la munca sau la scoala.
Sexul. cred, pentru ca pe majoritatea ii cam doare in *** de sentimente. Pentru un baiat mai sensibil cred ca depinde de atmosfera cu o anumita persoana sau un anumit moment.
Sunt fata, dar pot sa jur ca, fiecare moment al barbatului cand deschide o bere rece la 40 de grade, este unic
Surpriza, nu tuturor ne place. Chiar imi face scarba. (Unele tipuri mai mult decat altele.)
Si eu am aceleasi sentimene cateodata, pentru unii barbati, unele animale, insect e, femei sau lucruri in general, dar acestea se numesc :"exceptia care intareste regula"
Depinde cu ce asociezi lucrurile.
Multi baieti (copii) isi vad tatii si aud generalizari precum "barbatilor adevarati le place berea" sau "barbatilor adevarati le plac fetele care arata in x mod".
Eu am crescut detestand chestia asta, o asociez cu tipii care stau la colt de bloc si sparg seminte si cu oamenii transpirati care muncesc.
De exemplu daca un copil creste cu un Rottweiler in casa nu o sa se teama de aceasta rasa cand creste.
Nu am crescut cu aceste chestii, le intalnesc in viata de zi cu zi. Nu filosofa pe langa SUBIECT
"Sunt fata, dar pot sa jur ca, fiecare moment al barbatului cand deschide o bere rece la 40 de grade, este unic"
Wow... deja m-am îndrăgostit de tine.
Deja nu mai esti genul meu : Eu nu beau bere si nici nu suport mirosul de bere
este ceva intre mirosul tarcului ursului de la zoo, si respiratia unui pui de catel de cateva zile
) Dar imi place cum gandesti