Tu esti fata.Pentru un anturaj normal,normal am zis nu altfel asta inseamna sa fii sociabila,vesela,comunicativa,sa raspunzi politeturilor,sa ajuti cu un sfat,o idee, sa mergeti impreuna la un party inofensiv sau suc, film cu colegi si cam atat.Acum pentru aia lalta parte de prieteni( gasca): Sa participi la chefurile lor,sa te lasi giugiulita,pipaita, si tot ce merge mai departe de aicia,eventual in grup,sa vorbesti porcos,sa chiulesti de la ore si sa mergeti impreuna in baruri, cluburi, disco etc.Sa iti minti parinti si sa ai tepuiesti de bani ca apoi sa ai cheltui cu gasca.Sa iti versi nervii in grup pe profi,sa barfesti pe oricine, sa bei de nu poti duce, eventual sa fumezi si sa consumi si halucinogene si sa incepi a veni acasa cat mai spre dimineata in aceasta stare.Depinde de tine ce alegi.Bafta si nu uitarumul spre iad (depravare) este pavat cu bune intentii.
Hei
Pai,fiind fata,trebuia sa fi sociabila,draguta cu toata lumea,naturala
Tot la fel, fiind fata, trebuie sa faci o impresie buna prin tinuta
In interactionarea cu alte persoane trebuie sa fi comunicativa, vesela si amuzanta
Daca apari la o petrecere pe jumatate nud asta ii face pe cei din jur sa te creada o c**va
Deci tinuta este importanta.
Dar in general naturaletea este cheia[sa te simti bine
Succes:*
Funda?
Dupa parerea mea, pentru o domnisoara, a fi de gasca inseamna a fi sociabila, buna, prietenoasa. Dar mai poate insemna si a fi ceva ca si gastile acelea de cartier.Traficante de droguri sau alte lucruri. Acum, in opinia mea, o domnisoara adevarata nu ar fi 'de gasca'. Ea ar fi distinsa Acum este alegerea ta ce sa fii. Eu nu sunt de acord cu 'a fi de gasca'... Dar aici nu cred ca, conteaza parerea mea ci a ta. Succes in ceea ce ai ales!